Második helyen nyitott itthon a Bulletstorm

A magyar játékosoknak is bejött a People Can Fly és Cliffy B legújabb agymenése, a Bulletstorm kapásból a második helyen nyitott itthon. Bár a játék kétségkívül remekül sikerült, arra kíváncsiak lennénk, hányan döntöttek a pár ezressel drágább Epic Edition mellett a Gears of War 3 bétalehetőség miatt.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#23
Marhajó játék, nagyon adja, mindenkinek csak ajánlani tudom!! Singlet még nem toltam ki teljesen, de az biztos, hogy majd a gamet megveszem, és a multit is tolni fogom, mert kikúrt jó lehet, az biztos. (Sajnos a crackelt verzióknak rengeteg hibája van, inkább vegye meg mindenki)
#22
#19: bocsi, azt a 17. kommenthez akartam írni, csak.... :D

19. :) ara kiváncsi leszek.. :D
#21
hakydakillahModerátor
19. Ne aggódj, majd hamarosan jön a COD reboot :-)
#20
Nem is akartam senkit meggyőzni. Ez csak saját vélemény, más kérdés hogy te magadra is vetted.
#19
#17: na ebben énis egyetértek... a COD-meg lassan lehúzhatja a rolót, ha nem csinálnak valami újítást vele.... a COD-ban lévő fizikai hatás = a 0-val.... a Half life 2 mikor is készült? na ugye..... ittis meglátszik, hogy azzal foglalkoztak, nem csak az eladási listát várják. :) a Cod 2-ig vol jó... odáig nagy "rajongó" tábort szereztek, (köztük voltam énis) és csak a multja miatt van még mostis ott, ahol jelenleg van. Ezekben meg legalább nem olyan sablonos a történet.... ez az én véleményem, és szerintem az igasság is. :D
#18
#17: ne is irja le mert én még sajnos nem tartok ott ( azt a kis boxolási időmet elcodozom :S,így egy csomo game vár arra h kijátsztam)
#17
hakydakillahModerátor
14. két erősen szubjektív vélemény sose fogja meggyőzni a másikat, szóval kár erről beszélni :-)
Én örültem, hogy valami újat kapok, összegyűjthetem az összes kivégzést, jó pörgős, és humoros a story, meg hasonlók. Végre nem COD sablon, semmi nehézséggel. A korrekt értékelések is ezt mutatják, persze mindenkinek nem jöhet be, ebben az egyben, szerintem egyet tudunk érteni :-)

13. Spoiler - ha valaki infókat árul el egy játékból, és ezzel sokakat megfoszt rengeteg élménytől. Ezt általában tolerálni szokták, de ha valaki mégse bírja ki, pl. zavaros ending, és ezt meg akarja másokkal vitatni, akkor legalább a SPOILER szóval kezd, és figyelmeztet. A kolléga előbb a játék végéről írogatott, persze sokan elolvashatták volna, ezért töröltem.
#16
Az Alan Wake nem semmi, hogy tatja magát!!! De én igazából még mindig a Wii-től vagyok kiborulva... Mi az, hogy 3. ; 5. ; 7. ; 9. és 9. helyet is egy Super Mario-s sz@r foglalja el pedig annyi jó játék van ezeken kívül amik nem arkad játékok hanem Akció, RPG....
#14
#12: Kitűnik a többi közül az igaz, de milyen messze? Ez az igazi vicc.
Egy ideig ellehet vele szórakozni (pár óra), amúgy meg felejthető alkotás.
#13
#12: mi az a spoilerezés? :Dtöbbször hallottam már,de sajnos nem igazán tudom :)
#12
hakydakillahModerátor
10. jó vicc :-) messze kitűnik a semmi megújulást nem mutató COD-tól, de mind1

11. te meg ne spoilerezz itt, főleg ne a végét!!!
#10
Szerintem nem egy nagy szám a Bulletstorm, ugyanolyan "cső fps" sajnos mint a többi...
#9
Persze nagyon is megérdemli.
#8
Nem semmi, hogy az Alan Wake top10-es, amikor külföldön alig veszik.
#7
Jó a gamma a bullet,csak semmi osztott képernyős móka nincs benne.... :(
#6
Első helyes nyitás összetettben, nem semmi! A PS3-as második hely is szép! Ami a listákon még szembeötlött, hogy Xboxon az Alan Wake egész jól fogy még. Plusz, hogy PCn ott a CS Ant. az is szép teljesítmény ahogy az AC1 is. Kiv. vok a Crysis2 meg a Shogun milyen nyitást produkálnak.
#5
Kinect Sports powaaa
#4
A TDU2 jól tartja magát...