10 millió eladott Kinect - új Guiness-rekord

Azt mindenki sejtette, hogy a Kinect sikeres lesz, de azt valószínűleg még a Microsoft sem, hogy ekkora. Arról meg pláne csak álmondhattunk, hogy még egy új Guiness-rekordot is megdönt a készülék. Bizony, úgy néz ki, hogy még értelmes játék nélkül is ekkora siker a futurisztikus technika.
  • Írta: InGen

Kommentek

#29
Nagyon örülök, hogy ennyit sikerült rásózni az emberekre (köztük rám is) jópár kinectet. Most már valami jó játék is kéne, mert ami eddig van az nagyon gyenge. Talán a táncolós a legjobban kivitelezett, ezen kívül még a kinect sporton belül a bowlingot tudnám mondani ami ér valamit a többi ha ideig óráig le is köt ettől függetlenül elég gyenge eresztés. Szerintem ha szeretnének még többet eladni és nem csak az újdonság varázsán lovagolni ami azért hamarosan lecseng, kellenének normális használható játékok is rá (szándékosan nem mondom hogy "hc" játékok, mert nem feltétlenül az kellene)
#28
háhá szépen tarol :D
#27
#20: Hallottál már a bagoly meg a veréb esetéről, kedves PS vérpistik gyöngye?

#26: Teljesen egyetértek!
#26
hakydakillahModerátor
17. már a múltkor megmondtam neked, ha nem ismered, ne nyilatkozz róla :-D Beállítom az arc és hang felismerést a Kinecten, és utána akár egy csorda is elmehet előttem mozizás közben, nem történik semmi, mert ÉN vagyok a főnök :-)
#25
23.

ezen olyan a csávó, mint a forgalomirányító...... :D
http://kinecthacks.net/preemptive-attention-control-of-roomba-by-using-kinect/
#24
#21: vááá,! nemtalálom sehol. xD


23. hmm.. érdekes. :D
#23
http://kinecthacks.net/

Itt azért éreztetik a hackerek az emberekkel hogy bőven nem csak játékra használható a Kinect!!
#22
#6: de egy hacker már elkészítette és volt is az oldalon xD
#19
A megjelenés előtt a sok világ-piac szakértő PS vérpiste megmondta, hogy tuti bukás lesz az egész, ahhoz képest szerintem egész jól fogy. :D
Persze erre ők úgyis azt fogják mondani, hogy csak a hype miatt...
#18
#17: ja az érdekes lenne. :D valami olyasmit is olvastam valhol, hogy valami szenzoros kesztyű, vagy mi a toszt terveztek... :D (mármint nem ez a cég....) hogy az hogyan is működik azt már nemtudom. előkeresem gyorsan azt a linket, és kirakom ide ;)
#16
#15: jaja xD de viccet félretéve, ez tényleg hasznos dolog. kiváncsi vagyok 50 év múlva milyen cuccok lesznek. :)) (ha mi megéljük azt. :D)
#14
#13: Ámen!
#13
Ez jó hír. Ez ösztökélni fogja a MS-ot, hogy fejlesszen/megbízzon másokat a fejlesztésével. Pár év múlva forradalom lesz itt.
#12
#11: *kinect

bocsi a helyesírási hiba miatt. :D
#11
#1: jaja énis xD

de amúgy a inect tényleg marhajó dolog.... ha lessz pcre, akkor énis beszerzek egyet. ;)
#10
#5: Hülyék lettek volna már az elején Hc játékokat kiadni, hisz ahogy mondtad az újdonság varázsából beömlő pénzt nem hagyhatták ki. Ám nekem is van Kinect és ha társaság is van nálam marha nagy mókát tud okozni. Ráadásul hivatalosan is jön PC-re, és még talán lesznek HC játékok is. Szerintem akinek van x360 annak érdemes beruházni rá!