Itt az első Transformers: DotM gameplay trailer

  • Írta: zoenn
  • 2011. március 11.
  • Videó
Link másolása
Michael Bay jó eséllyel az utolsó Transformers-filmet hozza el hamarosan, utána a filmes stúdió más kezébe adja a rákövetkező rész rendezését. Természetesen a Bay által levezényelt trilógia végső darabja, a Dark of the Moon is megkapja a maga játékadaptációját, ebből futott be a játékmeneti pillanatokat bemutató videó.

A fejlesztést a High Moon Studios végzi, akik az utolsó tisztességes minőségű Transformers-játékot tették le az asztalra a War for Cybertron személyében. Jelen darab a közelgő Michael Bay-film prológusaként szolgál néhány olyan részletet mutatva be, melyekről a filmben nem tesznek említést.

Még tovább fejlődött robotunk testreszabhatóságának a lehetősége, ez a két lábon járó akcióban is észrevehető, valamint a járművezetési részeknél is. Szinte oda-vissza alakíthatjuk saját robotunkat, látványos képességeket adva a repertoárhoz. A Transformers: Dark of the Moon vélhetőleg a filmmel egy időben kerül a boltokba PS3-ra és Xbox 360-ra, de egy némileg szerényebb változat is napvilágot lát belőle Wii-re, DS-re és 3DS-re.

Köszönjük menjapipaba!

6.
6.
Berencsit
najó, már megint felhúztam magam.... Miért maradnak ki szinte mindenből a Pc-sek? :( per pillanat ez a gme nem nagyon izgat, de ez más tul sok az én idegrendszeremnek...
5.
5.
Mortis
Korrekt-nek tűnik, az előző 2 játék tükrében. Itt az idő valami minőségihez, ami a filmhez kapcsolódik!
4.
4.
HerodPK
#2: Hat nem tudom a grafika tenyleg silany de ez annak tudhato be jelen vidon hogy ez meg csak 1 igen csak ideiglenes bemutato rengeteg teztura es effek nincs is meg benn ha csak az 1 game motorjaval megy akkor mar nincs is problema az elodjet es ezt is a hangulat fogja eladni ne pedig 1 cry engine:)
3.
3.
Optimus Prime
Ez egész jónak fest az elődökhöz képest. Ezért jön mindenre csak PC-re nem.
Scrap!
2.
2.
SzatiX360
A grafikai színvonal botrányos, de a játékmenet eltolása a linearítása irányába szerintem jó ötlet. Mondanám, hogy kimarad, de a filmet övező nagy hype-nak úgysem fogok tudni ellenállni. :)
1.
1.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...