Májusban jön a PSN-es Beyond Good & Evil HD

  • Írta: fojesz
  • 2011. március 18.
  • Megjelenés
Link másolása
Az Xbox 360-tulajok már a hónap eleje óta élvezhetik a Beyond Good & Evil grafikailag feljavított változatát, s ha minden jól megy, hamarosan a PlayStation 3-on játszók is magukévá tehetik az új címet. Várni persze kell egy pár hetet, de a Ubisoft cserébe néhány apró extrát is ígér a vásárlóknak.

A Beyond Good & Evil HD március 2-án vált elérhetővé az Xbox Live-on, a Ubisoft pedig a hivatalos PlayStation Blogon jelentette be, hogy májusban már a PSN-felhasználók is örülhetnek a játéknak. Ennél pontosabb dátum még nincsen, de már az is valami, hogy ennyit tudunk.

A várakozásért a cserébe a Ubisoft ajándék avatarokat ígér azoknak a vásárlóknak, akik a megjelenés utáni két hétben beszerzik a felújított címet - ezeken az avatarokon a játék főszereplői, Jade és Pey'j szerepelnek.

A Beyond Good & Evil HD nemcsak 1080p felbontással örvendezteti meg a rajongókat, hanem felturbózott textúrákkal és karaktermodellekkel, és a készítők újrakeverték a játék aláfestő zenéjét is. A Ubisoft ezzel remake-kel akar még egy esélyt adni a címnek, a 2003-ban megjelent játék ugyanis jól sikerült, viszont a kasszáknál már nem szerepelt túl jól. Ha minden igaz, ezen is múlhat a régóta "készülő" második rész sorsa.

4.
4.
Daetnas
Csak ajánlani tudom mindenkinek, boxon megvan, az eddigi legjobb vételem 800 MS pontért.
3.
3.
Tacskoexe
#2: Nem, nem jön PSP-re, nem tom honfitárs miről beszél.

Úgy néz ki nem jön, pedig rohadt jó lenne... :(
2.
2.
NECROSMOKE
#1: Ez megvan PSP-n is O_o ?


ON:Gondlom majd lemezes verzióban is meg fog jelenni?
1.
1.
TENG MÁRKÓ
Nekem van PSP-m de ez a játék nem nagyon tetszik....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...