Kutatás az MMORPG-játékosok szokásairól

Kis szombat esti kérdőívezés következik: amennyiben rendszeresen játszol MMORPG-kkel, és szívesen megosztanál néhány információt a játékokhoz fűződő szokásaidról, segítsd Fromann Richárd PhD-hallgató kutatási munkáját, mellyel az MMO-rajongók világát szeretné megismerni.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#65
Sziasztok, közel az 2.800 kitöltőhöz, vannak már érdekes adataim, részinfóim...
ha gondoljátok, szívesen megosztom Veletek! :-)
üdv
Ricardos/Richárd
#64
Nos, én az Aion-nal játszottam úgy 2 hónapot de mivel amikor 3 embernél többet kellett megjeleníteni akkor már lement mínuszba az fps....:P Szal abbahagytam. De majd az swtor! Az majd 4-5 évre leköti a figyelmemet
#63
na mennyi mindenröl lemaradtam, mindenhol kimoderált kommentek... :D
#62
#61: elvagy :D
#60
#58: jó mind1 sry ha ellenséges voltam :)
#59
Kimoderált üzenet
#58
#57: ??? minden rosszindulat nélkül írtam amit írtam, lehet én nem tudok normálisan fogalmazni. de nem utalgattam ilyesmire.
#57
#54: hát látod én már csak ilyen defektes vagyok....
#56
Szerintem az ilyen MMORPG-s játékokban nagyon nagy szerepet játszik maga a versenyszellem, mert ha minél többet játszasz vele, akkor annál nagyobb szintet tudsz elérni és így természetesen erősebb is lesz a karaktered. Mivel, hogy senki nem akar lemaradni a másiktól ezért is van az, hogy sok játékidőt töltenek el vele(már akinek van rá ideje).
Én is játszottam hasonló játékkal pár éve, de az olyan volt, hogy aki fizetett mármint SMS-t küldött be az sokkal nagyobb előnyre tett szert mint aki csak simán játszott. Elegem is lett belőle, mert akárhogy is, de valahogy az életerőm mindig 0-án volt és a pénzem 3/4-ét elvették azok, akik sorozatosan fizettek, így hát abba hagytam.
#55
darealModerátor
#52: a helyesírása pocsék, de okoskodik. szerinte a kérdőív is mint kérdő ív írandó, stb :)
#54
#51: Bocs, azt gondolnám, hogy néhány kifejezés eléggé elterjedt már, képzeld oda, hogy ne vedd támadásnak-ot írtam :))
#53
#52: „az írjon helyesírásról” franc, kimaradt a „ne”! Miért nincs szerkesztési lehetőség?
#52
#30: Szlengszótár. Egy szó, mint a seggszáj... vagy pöcsfej… A world helyesírási segítsége pedig csak nagyon kivételes esetekben jelöli, ha két egymás mellé leírt szó talán egybe írandó lenne, ugyanis MEGLEPI : nem érti a leírt szöveget, sőt, sokszor a betáplált szavak is hibásak.

Egyébként pedig, aki nem átallja leírni az ELDÖNTI szót kettőben, az írjon helyesírásról, hanem menjen vissza második osztályba (nem gimnázium, általános) egy kis utókezelésre!
#51
#50: nem értem az ilyen kifejezéseket :D....esetleg magyarul is oda írhattad volna
#50
#46: Mmoról szó nem volt a kommentemben, egyébként meg a no offenset pont azért írtam oda, hogy ne vedd személyeskedésnek, de nembaj.
#49
#47: Jokat lehet derulni XD
#48
nekem jól esik,hogy nem csak a konzolosok szidják egymást :D
#47
Reakció: HEHEHE!

Elképesztő mi folyik itt.
#46
#40: istenem már a felfogási készségemmel is gondod van?Ezt most vegyem személyeskedésnek? :D mindjárt megmagyarázzátok h azért vagyok ilyen mert nem játszok mmo-val :D...várj remélem nem sok helyesírási hibám van mert akk elleszek küldve a fenébe :O ,mind1 majd legközelebb ráguglizok,ne h vmibe bele tudjatok kötni és bölcselkedő mondatokkal elküldeni a fenébe :D LOL