Multiplayer Silent Hill-játék készül XBLA-ra?

  • Írta: zoenn
  • 2011. március 21.
  • Hír
Link másolása
Elképzelhető, hogy a cseh Vatra Games egy többjátékos élményre koncentráló Silent Hill-epizódot is kihoz Xbox Live Arcade-re, mely független lesz a készülő Downpour folytatástól. A lehetőségekről a játék művészeti igazgatója, Radek Marek beszélt az olasz Xbox 360 Magazine-nak.

A horrorjátékok online kivetülése nem szokatlan trend monstanság, legutóbb a Dead Space 2 is tartalmazott mulitiplayer módot, s talán a Silent Hill-frencsájzt sem kerüli el az újító szellem. Az önnálló XBLA-s Silent Hill kimondottan azért jönne létre, mert a jelenleg fejlesztés alatt álló Downpourból ugyan kimarad a többjátékos móka, de a Konami nem zárkózik el attól, hogy külön fejezetet szenteljen egy teljes egészében online vérontásra koncentráló résznek.

A fejlesztést ugyanaz a cseh Vatra Games végezné, aki a Downpourt is hegeszti, s bár Radek Marek jelenleg semmilyen konkrét részletet nem közölt az XBLA-címről, azt azonban elmondta, hogy a játékosok feladata az lesz, hogy túléljék Silent Hill városát. Körvonalazódhat előttünk egy co-opra kihegyezett multiplayer játék, melyben bizony több potenciál van, mint az unalmas Deathmatch csatákban.

9.
9.
daft_pete
MIÉRT?! MIÉRT CSAK XBOX-RA?!!! :(:(:(:(
8.
8.
Mortis
Ez elég bizarr ötlet. Ez a cím mindig is a kiszolgáltatottság, magányos küzdelmek miatt volt kelendő. Meg lehet csípni a hangulatot, de én személy szerint nem lennék vevő ilyesmire.
7.
7.
Hunt€r
Majd hallgathatjuk hogy fognak félelmükben ordibálni a mikrofonba.
6.
6.
Gorre
Ha egy normális coop-ot összehoznak, akkor oké...
De ha valami deathmatch, team deathmatch, stb módok lesznek benne, akkor nem lesz hosszú életű a multi rész...
5.
5.
Jackie Estacado
Nem rossz az ötlet,kíváncsian várom a végeredményt.
Jó lesz co-opban nyomulni Silent Hillben.
4.
4.
Berencsit
#2: hát igen... de talán ez jobb lessz. ;)
2.
2.
Motig
van mér képregény film és shooter is az SH bol(a shooter csak japánba) most meg egy multy game.. hát nemtudom de a RE nél sem sikerült valami iszonyat nagy dolot véghez vinni(nincsenek is már eredeti szerverek)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...