Még sínen van a Dead Space-mozi

  • Írta: InGen
  • 2011. március 22.
  • Cooltúra
Link másolása
Már lassan annyi játék moziverziójáról hallunk, hogy mi sem tudjuk követni, melyik projekt hol tart. Elég csak belegondolni: jön az új Tomb Raider, a Dead Island, a Warcraft, a Kane & Lynch, és ez még csak annyi, ami hasraütésre eszembe jutott. A Dead Space is szerencsére még mindig halad a megfilmesítés útján.

Habár amikor azt írom, hogy halad, valójában úgy értem, hogy előbb-utóbb lesz belőle film, csak egyelőre úgy néz ki, hogy a készítők nem igazán tudnak mit kezdeni vele. A dologgal kapcsolatban a leendő reendező, D.J. Caruso beszélt, s elmondása alapján már 2009 óta dolgoznak a moziváltozaton, csak azóta éppen nem jutottak semmire.


Jelenleg éppen a sztorit próbálják belőni: "Először megpróbáltunk készíteni egy előzményt, de a történet nem igazán működött úgy, ahogy azt mi szerettük volna. A lényeg, hogy megpróbáljuk valahogy visszaadni azt a rettegést, amit játék közben éreztünk, mert az igazán fantasztikus. Nagyon mókás dolog lesz ezt filmre vinni" - mondta a rendező.

Egyelőre ennyi tehát. Nem sok, de legalább az állandó ördögnek számító előzményt úgy néz ki, hogy kilőtték a lehetőségek közül, tehát még az is lehet, hogy egy rendes Dead Space-filmet kapunk. Egyszer, valamikor.

20.
20.
Shadowsomi
Én szeretem a játékokat, de hogy ebből hogy lehetne egy másfél órás évezhető filmet összehozni... De azért megnézném :D
19.
19.
evilzombie
#18: Teljesen egyetertek! Mindha en irtam volna ezt a hszt! :)

Remelem nem baltazzak el ezt is mint a regi nagy kedvencemet a RESIDENT EVIL-t!(mondjuk a 2. resz nem volt anyira rossz)
17.
17.
daenath
No egy jo paras sci-fi horror nalam mindik nyero, ha csak fele olyan jo lesz mint a jatek, varos.
16.
16.
forgonati
#15: Tehát gyakorlatilag egy walktrough csak szinészekkel? Érdekes lenne. Egyébként szerintem sem kéne erőltetni a filmet, eddig még egy normális filmadaptációt nem láttam, egy nagyszerű játékot rettenetesen képes lehúzni egy szar filmadaptáció. Vagy csak eddig még mindet nyomorék rendező kapta meg, pl. Uwe...
12.
12.
exonic
#11: Jajj, Boll barátocskánk tartsa magát távol ezen kategóriájú játékoktól :D...

Am én olvastam valami olyasmit is, hogy a Crysis-t is mozivászonra akarják tapétázni, az pedig egy jó kis rendezővel -öhhömm,Spielberg- elég sikeres is lehetne
11.
11.
Mortis
Caruso...Nagyszerű... Ne értsetek félre, nem rossz rendező, de egy Dead Space-re...A minimum Uwe Boll. :D
10.
10.
Inmediasress
Ez ilyen EA betegség úgy gondolják jobban megy a játék ha csinálnak mellé képregényt meg rajzfilmet no meg jelen esetben filmet.
9.
9.
Vendu
Remélem nem lesz belőle semmi. Semmi szükség Dead Space filmre. Reklámértéke meg nulla. Amikor jöttek a Tomb Raider filmek akkor sem rohantam Tomb Raider játékot venni, mert nem érdekel, ahogy a barbiebaba mászik a sziklákon.
Úgyis az lesz, hogy aki rajongó annak gagyi, aki meg sosem hallott róla az meg nem fogja érteni a filmet mert nem játszott a játékkal.
8.
8.
Ecneb
Magyarul, pénzt azt nyelik és semmit sem tesznek érte :P
7.
7.
falselight
először keresni kellene egy kompetensebb rendezőt.
6.
6.
shatterhand
"nagyon mókás dolog"
na ennyi elég is,hogy milyen lehet a film

az első rajzfilm okés volt, a 2. már no comment
5.
5.
jakarate
ja bisztos jó lesz remélem valami jó kiadó dobja ki!!!
4.
4.
MZperX
#2: Ez fordítva is igaz.
3.
3.
A Silent Hill tényleg nagyon jó lett, habár nekem a Doom-film is tetszett. Csak azt sajnáltam benne, hogy a harmadik játékra hajazott, nem pedig az old-school és ezáltal sokkal parásabb első két részre...
2.
2.
pjoco
Egy ilyen jó játékból nem készülhet jó film is! Ez törvény! :D
1.
1.
Gabesz.
Ha csak megüti a Silent hill szintjét, akkor már boldogok lehetünk. Szerintem még az volt az eddigi legnormálisabb filmadaptáció.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...