Még sínen van a Dead Space-mozi

Már lassan annyi játék moziverziójáról hallunk, hogy mi sem tudjuk követni, melyik projekt hol tart. Elég csak belegondolni: jön az új Tomb Raider, a Dead Island, a Warcraft, a Kane & Lynch, és ez még csak annyi, ami hasraütésre eszembe jutott. A Dead Space is szerencsére még mindig halad a megfilmesítés útján.
  • Írta: InGen

Kommentek

#20
Én szeretem a játékokat, de hogy ebből hogy lehetne egy másfél órás évezhető filmet összehozni... De azért megnézném :D
#19
#18: Teljesen egyetertek! Mindha en irtam volna ezt a hszt! :)

Remelem nem baltazzak el ezt is mint a regi nagy kedvencemet a RESIDENT EVIL-t!(mondjuk a 2. resz nem volt anyira rossz)
#18
#13: Kihagytad azt, ami (szvsz) folyamatos fordulatokat visz a sztoriba: az emberi ostobaságot, a kapzsiságot, és a vallási elvakultság/fanatizmus súlyos következményeit. Részemről ezek az elemek vegyítve a sci-fi világgal és a látványos, brutális és nyomasztó játékmenettel tették a Dead Space-t a kedvencemmé. Mindenkinek más az ízlése, van, akit ez megfog, van, akit hidegen hagy. Én az előbbibe tartozok.

#15: Szubjektív. Engem kezdetekben a játékmenet és a hangulat ragadott magával. De, ahogy elkezdett kibontakozni a történet, úgy kezdett a véleményem is változni. És ez a része a második résszel még erősebb lett.
#17
No egy jo paras sci-fi horror nalam mindik nyero, ha csak fele olyan jo lesz mint a jatek, varos.
#16
#15: Tehát gyakorlatilag egy walktrough csak szinészekkel? Érdekes lenne. Egyébként szerintem sem kéne erőltetni a filmet, eddig még egy normális filmadaptációt nem láttam, egy nagyszerű játékot rettenetesen képes lehúzni egy szar filmadaptáció. Vagy csak eddig még mindet nyomorék rendező kapta meg, pl. Uwe...
#15
#13: Ez igaz, viszont a Dead Space 1 nem a történet miatt lett sikeres. Ebből következik hogy nem a történetet fogják megfilmesíteni hanem azt ami a játékot naggyá tette: a borzongást. Szal szerintem ez egy feltuningolt Event Horizont film lesz.

Annak idején a Doom film az utolsó 15 perce miatt lett nagy durranás (az fps jelenet:) az mekkora lenne ha egy 2 órás filmet csinálnának így! :P
#14
fojeszModerátor
#13: Mióta gond Hollywoodban, hogy kliséket dolgozzanak fel újra és újra? :)
#12
#11: Jajj, Boll barátocskánk tartsa magát távol ezen kategóriájú játékoktól :D...

Am én olvastam valami olyasmit is, hogy a Crysis-t is mozivászonra akarják tapétázni, az pedig egy jó kis rendezővel -öhhömm,Spielberg- elég sikeres is lehetne
#11
Caruso...Nagyszerű... Ne értsetek félre, nem rossz rendező, de egy Dead Space-re...A minimum Uwe Boll. :D
#10
Ez ilyen EA betegség úgy gondolják jobban megy a játék ha csinálnak mellé képregényt meg rajzfilmet no meg jelen esetben filmet.
#9
Remélem nem lesz belőle semmi. Semmi szükség Dead Space filmre. Reklámértéke meg nulla. Amikor jöttek a Tomb Raider filmek akkor sem rohantam Tomb Raider játékot venni, mert nem érdekel, ahogy a barbiebaba mászik a sziklákon.
Úgyis az lesz, hogy aki rajongó annak gagyi, aki meg sosem hallott róla az meg nem fogja érteni a filmet mert nem játszott a játékkal.
#8
Magyarul, pénzt azt nyelik és semmit sem tesznek érte :P
#7
először keresni kellene egy kompetensebb rendezőt.
#6
"nagyon mókás dolog"
na ennyi elég is,hogy milyen lehet a film

az első rajzfilm okés volt, a 2. már no comment
#5
ja bisztos jó lesz remélem valami jó kiadó dobja ki!!!
#4
#2: Ez fordítva is igaz.
#3
Törölt felhasználó
A Silent Hill tényleg nagyon jó lett, habár nekem a Doom-film is tetszett. Csak azt sajnáltam benne, hogy a harmadik játékra hajazott, nem pedig az old-school és ezáltal sokkal parásabb első két részre...
#2
Egy ilyen jó játékból nem készülhet jó film is! Ez törvény! :D
#1
Ha csak megüti a Silent hill szintjét, akkor már boldogok lehetünk. Szerintem még az volt az eddigi legnormálisabb filmadaptáció.