Nyár végén jön a Trine 2, itt az új trailer

  • Írta: fojesz
  • 2011. március 22.
  • Megjelenés
Link másolása
A 2009-ben megjelent Trine az egyik leglátványosabb platformjáték volt, amit valaha láttunk, ráadásul a játékmenete is ötletesen sikerült, így semmi esetre sem bánjuk, hogy pár hónap múlva már a folytatást nyúzhatjuk. A Frozenbyte szerint nyáron lesz premier, addig az új trailerekkel kell beérnünk.

Az Atlus a minap bejelentette: a Trine 2 várhatóan a nyár végén mutatkozhat be PC-n, Macintoshon, PS3-on és Xbox 360-on - természetesen mindegyik platformon letölthető formában.

A folytatásban ismét egy varázslót, egy lovagot és egy tolvajt irányíthatunk, az oldalnézetes platformjátékban mindegyik karakter más-más sajátos képességet tudhat magáénak. Természetesen kooperatív mód is lesz, a háromfős kalandokat online és offline is átélhetjük.

Az új trailert alább találjátok, az anyagot mindenképpen érdemes megnézni!

 

15.
15.
AVery
13.
13.
Quent1n
Az 1 valami zseniális, az egyik kedvenc játékom lett. Megmutatta, hogy ez a műfaj is tud fejlődni. A legnagyobb hibája az volt, hogy mindig ugyanolyan ellenfelek voltak, most már ez is megoldódott és még ötletesebb lett ahogy látom. Must have!
12.
12.
daenath
#8: Bizony, ezzel is bizonyitjak hogy nem kell mindig "uberrealisticfullhd" tek hogy egy jo es latvanyos jatekot csinaljanak, az mar csak kulon elemeny (szamomra) hogy scrollozos ugra/bugra ugyesegi jatek, midig a regi PSX-es korszakom jutt eszembe.
11.
11.
headhunter86
Én az első részt megvettem STEAM-en, kb. 1000 FT-ért, és tuti ezt is megfogom. Nagyon hangulatos lesz ez is. A csiga a végén nagyon tetszett.
10.
10.
IceColdKillah
Szerintem biztos veri a Bionic Commando ReArmed 2-t. A grafika nagyon szép és a legjobb hogy együtt mozog a kép a karakterrel, ettől úgy érezzük mintha folyton változna a háttér!
Nem nagyon rajongok az ilyenekért, de ez most nagyon megfogott!
9.
9.
XDannyL
Tecccik... :P de nem az én világom :)
Kategóriájában talán az eddigi legjobb (Little BIG Planet-nél nem jobb) :D
8.
8.
Mortis
Ez mekkora látvány már...Csodaszép...
7.
7.
mephi
Az első részt imádtam, a videót nézve nálam nagyon várt játék a Trine2.
6.
6.
ivanv
kicsit az avatarra emlékeztetett mikötben néztem.:D
de jó, csak ne legyen túl arcade-os.
4.
4.
Split
Gyönyörű világa lesz a játéknak, ez nem vitás! A játékmenettel pedig már az egyben sem volt probléma, így garantált a siker! :D
3.
3.
Berencsit
hehhe xD pofás kis Game. ;) nem az én világom, de mint az előttem szóló mondta, egy 2-és fél D-s játékhoz képest-.... érdekes.. :)
1.
1.
Cuppak
Jónak néz ki :) , Trine 1 is nagyon király volt . :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...