Mégsem lesz multis Silent Hill

Bár ma már nem lepődnénk meg azon, ha a Silent Hillbe is beleerőszakolnák a multiplayert, a tegnapi pletykákkal ellentétben a cseh Vatra Games nem tervez ilyen lépéseket tenni. A Silent Hill: Downpour producere szerint a velük készült olasz interjúban kiforgatták a szavaikat.

A tegnapi pletykák egy olasz magazinból származtak, ahol arról olvashattunk, hogy a Konami már vizsgálja a lehetőségét annak, hogy a Silent Hill sorozat valamilyen úton a multiplayer-fanatikusok körében is teret nyerhessen. A szóbeszéd szerint egy XBLA-exkluzív címen gondolkodott a kiadó, amit a cseh Vatra Games az ősszel boltokba kerülő Downpourtól függetlenül dobott volna piacra.

Devin Shatsky, a játék producere azonban cáfolta a híreszteléseket, elmondása szerint az olasz újságíró kiragadta az interjúban szereplő Radek Marek szavait azok környezetéből, de legalábbis rosszul fordította le őket. A srácok nem terveznek multiplayer módot fejleszteni a Silent Hillhez, bár való igaz, hogy korábban gondolkodtak rajta; végül osztottak-szoroztak, és úgy döntöttek, hogy nem éri meg elvenni az erőforrásokat az egyjátékos résztől.

Egyelőre tehát nem készül multis Silent Hill játék. (Persze ki tudja, mit hoz a jövő...)

18 komment - szólj hozzá!