Még több Gears of War, Halo és Fable jön

A Microsoft játékrészlegének egyik vezetője beszélt arról, hogy milyen jellegű címeket várhatunk a közepesen közeli jövőben a cégtől. A szokásos sikercímek folytatásai mellett azonban számíthatunk egy rakás meglepetésre is, melyek egy részéről az E3-on rántják le a leplet.

A Microsoft mobil- és PC-s játékrészlegének egyik igazgatója, Kevin Unangst beszélt arról, milyen címekre számíthatunk a jövőben. Talán senkit nem ér meglepetésként, hogy az új  Gears of War és a Forza 4 mellé ígért nekünk új Fable-t és Halo-játékokat is.


Szerencsére azonban ők is tudják, hogy nem elég csak a biztosba kapaszkodni: "First party stúdióként a mi feladatunk a kísérletezés, hogy vezessük a többieket, hogy példát mutassunk. Olyan dolgokra gondolok, mint a Kinect és a Windows Phone közötti integráció."

Az se tévesszen meg senkit, hogy egyelőre úgy látszik, csak a Gears of War 3 és a Forza Motorsport 4 szerepel a Microsoft őszi tervezi között: "Valamiről már beszéltünk, de a Forza 4-ről és a Kinect Star Warsról például még nem szóltunk bővebben. Akad néhány meglepetésünk, amikről az E3 alatt fogtok hallani."

A legnagyobb kérdés persze: vajon bejelentik az új, nem-Bungie Halo-játékot az E3 alatt?

13 komment - szólj hozzá!