Mozgolódás a Resident Evil háza táján

  • Írta: fojesz
  • 2011. március 23.
  • Bejelentés
Link másolása
Bár a Resident Evil új részével kapcsolatban még mindig mélyen hallgat a Capcom, a japán Famitsu magazin jóvoltából más érdekes infókat azért kaptunk a horrorsorozatról: a legfontosabb, hogy a kiadó felújítja a Resident Evil 4-et és a Code: Veronicát, illetve kiderült a Mercenaries 3D megjelenési dátuma is.

A Capcom hivatalosan még nem jelentette be a Resident Evil: Revival Selectiont, de a japán Famitsu magazin úgy tudja, a HD-csomag valóban készül, mégpedig PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra. A felújított kiadásban Resident Evil Code: Veronica és a Resident Evil 4 fognak szerepelni, illetve utóbbihoz a Separate Ways című, PS2-es bónusztartalom is elérhetővé válik.

 

Az nem derült ki, hogy maga a Revival Selection hozzátesz-e valamit tartalmilag a játékokhoz, egyelőre az biztos csak, hogy a fejlesztők HD-ben, némileg kicsinosított formában, esetleg újrakevert hangokkal adják ki újra őket. Az szintén nem világos még, hogy dobozos megjelenésre számíthatunk, vagy letöltés útján kell majd beszereznünk az anyagot.

Szintén a Famitsu számolt be róla, hogy a Nintendo 3DS-re készülő Resident Evil: The Mercenaries 3D június 2-án válik elérhetővé Japánban - európai vagy amerikai premierről még nincs hír. Mint kiderült, a lövöldét az úgynevezett Duo módban egy haverunkkal együtt is tolhatjuk majd, offline és online egyaránt.

17.
17.
OVERDOSE
remélem pc lessz a platformja
16.
16.
keiji maeda
az ign-n már van is 3 kép róla ebből mondjuk szerintem 1 értelmes van :D
15.
15.
attila 999
nekem anno a playstation 2 kimaradt.es rettentoen orulnek egy ilyesminek.mert egyertelmuen ps 3 forever ; ) .a god of war is nagy huzas volt....es remelem hogy dobozos peldanyban jelenik meg,mert nem szeretem a letoltogetos jatekokat.szepen figyeljenek csak a polcomon
14.
14.
Tacskoexe
13.
13.
XricsX
#12: adom énis az eredetit szeressem :D
12.
12.
dante92
#9: Na fejezd be!

Nagyon jó hír, rengeteget játszottam PS2-n a negyedik résszel. Remélem dobozos kiadásban jön ki. Jobban szeretem ha a polcomon figyelnek a játékaim.
11.
11.
Mortician
#3: Igen, az még rögzített kamerás volt. Annyiban különbözött a korábbi részektől, hogy már a környezet is 3D-s volt.
10.
10.
Folti90
Nagyon jó!!! Minnél hamarabb jöjjön ki!!!!!
4: Szerintem a régi god of war-okat újra és újra átélni nagyon fasza dolog, főleg úgy h a ps2-től meg kellet szabadulnom, h legyen pénzem az új konzolra.
8.
8.
yakuza07
7.
7.
vergil14
érdekes és szerintem jó ütlet ! :)
6.
6.
Mortis
Resi 4 abszolúte megérdemli.
5.
5.
Berencsit
4.
4.
Raidermeister
A God of War 1,2-vel is ez volt és szerintem időpocsékolás. Inkább több időt szentelhetnének a Resi 6-nak mert nekem tetszenek a mostani formájukban is ezek a részek.
3.
3.
A Code: Veronica még rögzített kameranézetes volt? Mert szerintem a számozott 4. rész óta, mióta új nézetet váltott a sorozat azóta teljesen másról szól és nekem egyáltalán nem jön be. Még Gamecube-on uccsónak a Zeróval játszottam, az hihetetlen jó kaland volt! A Veronicát viszont nem láttam...úgyhogy ezt a remastered cuccot majd beszerezem! :)
2.
2.
K2 The Highest
Én PC-re egy Resident Evil 0 HD-nek örülnék inkább...
1.
1.
shooter1234
Nem tudom mi sül ki belőle, de mindenesetre érdekesnek hangzik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...