Képeken a törölt Half-Life fejlesztés

Randy Humphries egy kiemelkedő tehetségű illusztrátor, modellező és koncepcióművész, aki 2004 óta dolgozik az EA berkeiben. 10 éve minden jelentős projektben közreműködött, saját portfóliójában szemezgetve egy olyan Half-Life játék képei bontakoznak ki, mely sajnos soha nem látta meg a napvilágot.

A játék Heaven városában játszódott volna, arról azonban nincs hír, hogy ez egy különálló cím lett volna, vagy netán az Orange Box korábban pletykált DLC-jéről lenne szó. Más források szerint a törölt Road Rush munkacímen futó projektből származnak az alábbi koncepciók. Az biztos, hogy a már soha meg nem jelenő játékot az EA adta volna ki, és tanulva abból, hogy Humphries portfóliója csupa legitim tartalmat vonultat fel, mindenképpen van valóságalapja a koncepteknek.

 

 

A képeken látható katornák kísértetiesen hasonlítanak a Half-Life Combine-erőire, ám sokkal realisztikusabb hangulatú játék képét festi le előttünk, Akár szimpla modként, akár kiegészítőként jelent volna meg a Heavenben játszódó fejezet, mindenképpen sajnálatos tény, hogy nem játszhattunk vele. Szerencsére egy pillantást azért vethetünk rá. Majd az Episode Three-ben elfelejtjük sirámainkat...

7 komment - szólj hozzá!