Képeken a törölt Half-Life fejlesztés

  • Írta: zoenn
  • 2011. március 24.
  • Érdekesség
Link másolása
Randy Humphries egy kiemelkedő tehetségű illusztrátor, modellező és koncepcióművész, aki 2004 óta dolgozik az EA berkeiben. 10 éve minden jelentős projektben közreműködött, saját portfóliójában szemezgetve egy olyan Half-Life játék képei bontakoznak ki, mely sajnos soha nem látta meg a napvilágot.

A játék Heaven városában játszódott volna, arról azonban nincs hír, hogy ez egy különálló cím lett volna, vagy netán az Orange Box korábban pletykált DLC-jéről lenne szó. Más források szerint a törölt Road Rush munkacímen futó projektből származnak az alábbi koncepciók. Az biztos, hogy a már soha meg nem jelenő játékot az EA adta volna ki, és tanulva abból, hogy Humphries portfóliója csupa legitim tartalmat vonultat fel, mindenképpen van valóságalapja a koncepteknek.

 

 

A képeken látható katornák kísértetiesen hasonlítanak a Half-Life Combine-erőire, ám sokkal realisztikusabb hangulatú játék képét festi le előttünk, Akár szimpla modként, akár kiegészítőként jelent volna meg a Heavenben játszódó fejezet, mindenképpen sajnálatos tény, hogy nem játszhattunk vele. Szerencsére egy pillantást azért vethetünk rá. Majd az Episode Three-ben elfelejtjük sirámainkat...

7.
7.
MZperX
Inkább olyan hírt akarok ezzel a búrával fémjelezve látni, hogy befejezték a black mesa source-ot meg atz operation black mesat. Nem szoktam játékokat tűkön ülve várni, akkora gémer nem vagyok, de ezek már kiborítanak, hogy ennyit késnek.
6.
6.
Berencsit
#5: jaja pont írni akartam .;)
5.
5.
Sousuke1989
#2: Csőkulcsot Adrian Shephard tizedes az Opposing Force főhőse lengetett, Barney-nak pajszere volt a Blue Shift-ben.
4.
4.
MadDragon
Half-life wikin találhatsz még egy csomó dolgot, amit kihagytak időhiány miatt. Több pálya és új ellenségek lettek volna még.
3.
3.
Xion
a helyszínek nekem is ismerősek, de érdekesség hogy a fekete ruhás katona karján díszeleg a C17 (City Seventeen) karszalag. :)
2.
2.
brummi
Freeman pajszeres volt mindig is, nem franciakulcsos, talán a Blue Shiftben Barney lengetett csőfogót, de nem emléxem, nem tegnap volt már..
1.
1.
Ezek itt "csak concept art"-ok, simán fel lehetne használni a HL3 vagy Episode3-hoz, már ha akarnak egyáltalán ilyeneket csinálni.... :(

Amúgy elnézegetve ezeket, olyan "DejaVu" érzésem van. Mintha már jártam volna erre (pl. a HL2 egyes pályái kísértetiesen hasonlítanak!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...