Square Enix: nagyobb prioritásban a mobiljátékok

A japán kiadó tegnap bejelentette, hogy egy új stúdiót hozott létre Hippos Lab néven, amely a jövőben kizárólag a mobiltelefonos játékok fejlesztésére koncentrál majd. A Square Enix sem várt sokáig arra, hogy beszálljon az iparág egyik legjövedelmezőbb ágába, állítólag a munkálatok már gőzerővel zajlanak.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#6
#4: na jó, de egy számítógépet/konzolt nehezebben lehet hurcolni, viszont aki olcsón akar jó játékgépet venni, annak szerintem szintén jó lenne a már 20ezer alatt árult ds lite (de olyant is láttam hogy régi lite előtti kocka ds 10kért), aztán arra is van minden (pl az összes COD, is kijött rá 4-7ig), de jrpg témában most kb mindent überel...
#5
#3: akkor inkább az ff3 :)
#4
#3: nameg a telefonok árairol se beszéljünk... egy olyan teló, amiken ezek mennek, itt magyarországon, olyan 65k-nál kezdődnek. és abból m,ár fellehet újítani egy pc-t valamijen szinten, vagy boxot venni, amin élvezhetőbbek a Gamek. persze vannak olyanok, akik megtehetik...
#3
#2: 13 euróért inkább hanyagolom. Fele ennyiért, vagy talán már negyed ennyiért is lehet sokkal pofásabb játékot beszerezni.

http://itunes.apple.com/us/app/eternal-legacy/id402027104?mt=8
#2
"a DS-es Final Fantasy III átirata ma jelent meg iPhone-ra."

érdekes átirat, a DS elvileg nem sokkal erősebb mint a ps1, iphonera meg már Unreal Engine 3mas játékok jönnek...
#1
Nem tudom, hogy egy FF működne e okostelefonon. Nem olyan, hogy lezuttyansz elé pár percre, hanem 100%-os odafigyelést és sokszor jó pár órát kíván egyhuzamban .