Újra letarolta a hazai mezőnyt az Assassin's Creed

Az Assassin's Creed: Brotherhood múlt héten megjelent PC-s verziója óriásit húzott a Ubisoft sikerjátékának hazai eladásain - bizony, valahol még mindig megőrülnek a számítógépes játékokért. A francia kiadó ráadásul triplán örülhet, elvégre a sorozat másik két része is ott figyel a legjobbak között.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#31
Egy jó filmet lehetne belőle csinálni.
#30
#27: Azt hiszem hogy azokkal a lovakkal lehet vágtázni aminek az oldalán van ilyen málha
#29
...viszont a shogun 2 megvan és tényleg jó játék.
#28
az assassins creed szép játék, nagy városok vannak benne, a probléma az, hogy túl könnyű, csak a very easy nehézségi fokot rakták bele (az assassins creed 2ről beszélek, az 1 és a brotherhood emiatt nem is érdekel), a dragon age 2t is mindenki szidja, hogy mennyivel rosszabb lett mint az 1 (origins), emiatt még az sincs meg, de látom sokan veszik...
#27
Ha a következő rész londonban menne, az nekem is tetszene. Amúgy nagyon jó játék, nem csodálom hogy első. Bár azért ennek is vannak hibái, a lovaglás nekem valahogy nem tetszett vágtázás nélkül. Az meg főképp nem, hogy bizonyos küldetések alatt meg mégis lehetett. Na mind1. Ettől még nagyon jó játék lett, csak ajánlani tudom mindenkinek :D
#26
#23: Mivel a legjobb Kinectes húzócím így nem igazán.

Érdekes, hogy a MOVE-os címek a listára se férnek, pedig a Sport Champions bitang jó darab lett. Úgy látszik a MOVE nem ütött túl nagyot, mondjuk az is igaz, hogy fele olyan felhajtás sincs körülötte mint a Kinect körül. Pedig bizony nagyon jó cucc lett ha technikailag talán annyira nem is, de játékélménybe szerintem mindenképp!

Egyébként a Wii listáról hol a Donkey Kong? :) Must have game! :)
#25
Mellesleg nem csodálom hogy a Brotherhood az első helyen van.
Nagyon jó játék.
#24
#23: Kinect - Mozgásérzékelő.
Ráadásul sokaknak ez jobban tetszik mint a wii,szal igen.
Tényleg ennyire jó.
#23
De egy dolgot nem értek. A Kinect Sports-tól nem lehet átvenni az első helyet???
Nekem nincs boxom úgyhogy nem tudom de tényleg ennyire jó hogy mindig az az első ?? :) XD
#22
#20: 13#:
Valójában Altair és Ezio Desmond ősei. És az ő emlékeik elraktározódtak Desmond DNS-ében (tulajdonképpen mindenki DNS-ében elraktározódnak az ősei emlékei, legalábbis a játék szerint). És az Animus (a gép amibe Desmond belefekszik) meg le tudja olvasni ezeket az emlékeket így Desmond újra átéli azt amit Altair és Ezio átéltek.
#21
A napokban vittem ki a Brotherhood-ot és nagyon jó volt főleg a végén elég érdekes dolgok vannak de nem fogok spoilerezni meghagyom az örömöt és a meglepetést másoknak is.
#20
#13: Az első részben Desmond Altair bőrébe bújt, a 2.-ikban és a Brotherhoodban pedig Ezio-éba. Tehát min 3 részben Desmond volt, de egyikben sem:D Ezt csak Desmond és az a Minerva tudja, na meg Lucyék.
#19
Ubisoft nagyon megérdemli! Gratulálok nekik!! Csak így tovább! :)
#18
ooo baszzzzus.assasins creed 2 se jatszottam meg ,nemhogy a broterhoodot. ahh nekem.egyes azert megvan.de majdcsak megleszz.nem tehetek rola hogy brutalis sok jo jatek van ps 3 ra
#17
#10: Senki nem tudja hogy mért történt az ami majd a következő részben kiderül.
#16
#15: Mért örülnél annak hogyha a DP2 lenne ott? Mármint mitől lenne neked jobb??
#15
A PS3-as listába nem kéne az a ratyi BLACK OPS inkább menne oda a DP 2 annak jobban örülnék.
#14
Na legalább a ps3-as lista rendben van :)
#13
Én most nem értem,bár nem is vagyok jó angolból, az első részben nem Ezio játszott és a 2. illetve Brotherhoodban pedig Desmond?