Xperia Play - videón a Gameloft játékfelhozatala

  • Írta: zoenn
  • 2011. március 28.
  • Videó
Link másolása
A Sony-Ericsson és a Gameloft, úgy tűnik, nagyon komolyan gondolják partnerségüket, nem kevesebb, mint 10 játékkal készülnek a PlayStation Phone startjára. Ezen belül a Backstab exkluzív címként vonul be a történelembe, de itt lesz a Splinter Cell: Conviction és a Brothers in Arms 2 is.

A Backstab egyébként a 18. század karib-tengeri szigetvilágába kalauzol bennünket, ahol az egész történetet átszövi a bosszú - jó sok kardozásra és mesés környzetre számíthatunk. De az Ultimate Spider-Man is megér egy misét azon címek között, melyek szimpla portok lesznek; ezeket a játékokat más portable gépeken már kipróbálhattuk. A Gameloft nyitó címeibe az alábbi játékok tartoznak bele:

  • Ultimate Spiderman: Total Mayhem
  • Assassin’s Creed: Altair’s Chronicles
  • Asphalt 6: Adrenaline
  • Brothers In Arms 2: Global Front
  • Lets Golf 2
  • Modern Combat 2: Black Pegasus
  • Uno
  • Splinter Cell: Conviction
  • Star Battalion
  • Real Football 2011
  • Backstab


Az Xperia Play kapja az első PlayStation-minősítést a mobilkészülékek között, a Sony erős marketingkampányt indít a piacra bocsátásának idején. Bár nem mindenhol megy simán a debüt: az Egyesült Királyságban csúszik a boltokba kerülés, mivel apró szoftveres gondok jelentkeztek a telefonnál, és Magyarországon is várni kell a készülékre, míg nem lesz elérhető a fizetős Android Market.

26.
26.
steve 18
Szerintem a modern combat meg a brothers in arms kibaszott jól meg lett csinálva !!!!!
25.
25.
t.kacsa
#24: akkor csinalj jobbat...ne csak a szadat jardat...Good Luck:)
de legyen benne Joystick is...a tiedeben meg Joystick sincs pedig mar reg rakhatott volna bele igy is le van maradva ehhez a Joystickhoz kepest:)
24.
24.
xr0w
ez jókora FOS xd
a design is, meg a játék is
23.
23.
t.kacsa
#21 igen VAN koze europahoz+amerikai befolyashoz is...de meeg AKKOR IS: igy tobb koze van Japanhoz, mint Kinahoz (bar TE szerintem ebbe is belekotnel)
22.
22.
Mathia$
Már nem a lehúzásért, de az Assassins Creed a nokia 6120-omon is így nézett ki 2 évvel ezelőtt. Miért nem javítottak rajta?
21.
21.
papp.g96
#13: bazeg a sony is japán termék :D:D
20.
20.
Samu
#16: Hát ha ezt a PSP utódjának szánják akkor sztem lesznek Sony exclusive címek,mert csak úgy volna értelme... Én arra lennék még azután kiváncsi,hogy a régebbi PSP játékokt fogja-e tudni futtatni,bár nem tudom mennyire van köszönőviszonba az androiddal a régi(jelenlegi) PSP... Tetszik ez a teló,most ismerkedek az androiddal(SE X8),de az nem játékos telefon,és ha lesz úgy anyagi hátterem biztos kipróbálom majd,ezt is.Ha nem akkor meg szivesen olvasok róla.
19.
19.
Shadowsomi
Nekem nagyon tetszik. Vajh mennyibe kerülhet majd itt MO-n?
18.
18.
Berencsit
#15: hát igen... az ár engem is érdekelne.
17.
17.
Mortis
Masszív, nagyon masszív. Nem a legjobb grafika, de a változatos felhozatal magáért beszél. Az Uno a legjobb. :D
16.
16.
leviske
Kérdés: Mer majd erre a telefonra exkluzív Sony címeket is kiadatni a cég (gondolok itt a LittleBigPlanet-re, meg a God of War-ra), vagy megmarad amolyan "érdekes Androidos telefon" szinten?

Csak mert végül is a hardver megvolna hozzá...
15.
15.
NECROSMOKE
JÓL NÉZ KI!!! de valami HÍR az áráról vane?
14.
14.
t.kacsa
Atomkatasztrofi+Cunami...toluk kell vasarolni tamogatva a munkanelkuliseget (X10 mini+NGP az idei ev slagere) uj megszoritasok es uj adorendszerek kivetesere szamithatnak szegenyek az elkovetkezendo evekben...:(
Mire rendbe jonnek ugy elhuz mellettuk kina...mar india is ebredezik es kina utan ok lesznek a nagyhatalom...2020-tol kina,2030-tol india...
13.
13.
t.kacsa
Xperia Play a Joystickban tunik ki mas okos telefonokhoz kepest....
Az idei evben Sony telefont akartam venni,de a Japan katasztrofi utan meg inkabb japan termekek vasarlasara osztonzom magamat(+titeteket) ezzel tamogatva az o GDP juket...mivel az elmult evekben tenyleg le is raktak nemhogy valamit,hanem sokmindent az asztalra megerdemlik csakazert is Japan termekeket vegyunk...ezzel biztatva az o' jovojuket is.
10.
10.
shooter1234
Én is NGP -t akarok, csak az még sokára jön. :(
9.
9.
viC88
ez bukta lesz kedves gameloft, ezek nagyon gagyik, és ez a zene is a vidi alatt :\
6.
6.
cast22
Lehet h máson is futnak ezek, de a kialakítás miatt biztos kényelmes rajta játszani és más játékokat is kihozhatnak ráá. Az más kérdés h az NGP-vel nem egy súlycsoport.. majd az ára dönteni fog..
5.
5.
X360_FaNbOy
Ezek a játékok sok telefonon működnek...ehhez nem kell xperia play... :)
2.
2.
Apostol360
frankó,bár én ink elkezdek egy ngpre gyűjteni :D...10-20 év és megis lesz rá a lóvémxD
1.
1.
shooter1234
Van közte jó pár húzócím. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...