PC-re is megjelenik a Virtua Tennis 4

  • Írta: fojesz
  • 2011. április 1.
  • Bejelentés
Link másolása
A Sega bejelentette, hogy a Virtua Tennis negyedik része PC-re is elkészül, igaz, a megjelenése csak néhány hónappal a konzolos verziók után várható. A játék vezető producere emellett a hivatalos PlayStation Blog keretein belül bemutatta a PS3-as változat extráit.

A Virtua Tennis negyedik részét először PlayStation 3-ra, majd Wii-re és Xbox 360-ra jelentették be, most pedig a Sega azt is megerősítette, hogy a játék PC-re is elkészül: igaz, a számítógépes játékosoknak többet kell rá várni. A PC-s kiadás Amerikában csak digitális úton lesz beszerezhető, míg Európában dobozos formában is kereshetjük.

Az ígéretek szerint ebből a változatból sem fog kimaradni semmi: a konzolos verziók összes újdonságával játszhatnak a PC-sek is, beleértve a kibővített online módot, a ranglista-támogatást és az úgynevezett közösségi klubházat is. A játék nyáron kerül boltokba, néhány héttel, hónappal a konzolos kiadások április 29-i bemutatkozása után.

Extrák a PS3-as verzióban

Mie Kumagai, a játék vezető producere a hivatalos PlayStation Blogon mutatta be a PS3-as változat extráit. Az, hogy a Sony gépére érkező játékban lesznek exkluzív tartalmak, sejthető volt, elvégre - mint fent említettük - a címet PlayStation 3-ra jelentették be először.

A PS3-tulajok így választhatják majd Boris Beckert, Stefan Edberget és Pat Raftert is a játékban, továbbá exkluzív parti játékmódokat is kapnak: a Pin Crusherben tekebábúkat kell döntögetni szerválással, míg a Move-val is játszható Net Blitzben különböző méretű hálókba kell visszaütni a labdákat. A Sega egyébként exkluzív minijátékot tervez kiadni a PlayStation Home lakói számára is - hogy ez milyen lesz, az nem derült ki, de május 22-én fog elrajtolni, ez már biztos.

4.
4.
Macifasz
A Virtua Tennis 2009 tetszett. Bár baromi könnyű volt.
3.
3.
shatterhand
most vhogy a top spin sokkal jobban tetszik
2.
2.
oven
Inkább akkor az versenyzosek :)
1.
1.
oven
Hat azert tennis szamitogepre... sose tetszettek az ilyen otletek...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...