Élen nyitott itthon a Crysis folytatása

A Crysis 2-ért megőrültek a hazai játékosok, ez remekül látszik a hazai játékeladásokat összegző toplistán is, ahol az új rész kapásból az első helyen nyitott. Kíváncsiak vagyunk, meddig húzza ki ott, de addig is lehet örülni, mert a World of Warcraft előfizetői kártya legalább hátrébb csúszott - nem is keveset.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#31
Törölt felhasználó
#19: Jah, meg a teljesen átalakított (ránc-felvarrt pipelineról á'lá geometry shader), a gpgpu-ról, a multi-threadingról, az új textura kezelésről (új tömörítő eljárások), dinamikus shader linkelésről, szóval jah, tényleg a tesselationról is :)

Nem az a baj, hogy a 11-el nem tud egy csomó új dolgot, hanem az, hogy ezt csak pc-re. A profit nagyobb részét generáló konzolok esetében ezeknek nem veszed hasznát, szóval amikor az EA, mint kiadó azt mondja, hogy nem kell, akkor nyilván a pénz beszél belőle! Amikor a Crytek, mint fejlesztő mondja akkor meg a kihívás. A kérdés, hogy házon belül, hogyan fogják ezt lemeccselni és mennyire fog "duzzogni" az EA ?!

Végső soron a Cryengine3 és az Unreal3 nagysága is abban van, hogy ugyanúgy néz ki mind három fő platformon, egyszer dolgoznak a designerek (max. mi pc-sek kapunk nagyobb felbontást + texturát, hogy fogjuk be és örüljünk egyáltalán, hogy kijött pc-re is az adott cucc... :) Ezért kéne nagyon megbecsülni a Crytek hozzáállását, hogy foglalkoznak egyáltalán velünk és nem szarozni azt amit amúgy ingyen és ajándékba kapunk ! (Ez utóbbi nem csak ide szól !)
#30
#11: Tényleg, az hatalmas film :D
#29
Törölt felhasználó
#28: 1.) miért nincs még mindig szerkesztés gomb ? :(((
2.) azért jó lenne számokat is látni a listán (az sokkal többet mond)
#28
Törölt felhasználó
Az a sok betelepült kínai veszi a wow kártyát és nyomják a piacról két "óccsó" és "vigyázz kocsi" közt ! :)
#27
Ez kurva jó. Van láthatalanná tévő köpenyed,hogy ne lássanak, de nincs egy rohadt mamuszod, hogy ne halljanak LOL
#26
A hülye crytech meg még rinyált, hogy az agyonbutított játékuk nem fogy pc-n.
Erre még a wow-os előfizető kártyát is beelőzték.
#25
#23: A WoWosoknak nincsenek ismerőseik, ezért nem is tudod a véleményüket kikérni! :D (Na, vajon hányan fognak ezért letámadni?! :D)
#24
#23: A sok kocka! :D Ki más!
#23
#22: ;) amúgy az én "ismerőseim" között mindenki utálja. és eddig bárkit kérdeztem, vagy bárkivel említgettük, mindenki ugyanígy volt vele. csak azt nem értem, akkor ki veszi azt a sok feltöltőt.... :D
#22
#21: Én szintúgy rühellem! ;) Nem vagy egyedül!
#21
5. World of Warcraft (előfizetői kártya)

VÉGRE!!! (heh, mióta vártam már hogy visszaessen... nemtom miért, de gyűlölöm a wowot. :D, ami nekik rossz az nekem jó) :))
#20
Én úgy vagyok ezzel hogy szerintem azért van ekkora előnye mivel a bc2-t adták hozzá
#19
#15: Lehet ezt is fogom! És tudod miért mert a dx 11 nem szól másról csak a tesszalációról! Alapból úgy kellett volna megirniuk a fiúknak! Visszalépünk 1 generációt ugyanakkor meg folytatás?? Érdekes!:)
#18
#16: Ebbe legalább megvan a taktikázás lehetősége, illetve, hogy a saját stílusod szerint játsz...

Egyébként én örülök neki, hogy első helyen van. A kiszivárgott béta után jó érzés látni, hogy azért nálunk nem csak a warez megy, hanem tényleg sokan megveszik a játékokat. :)
#17
#14: Akkor te még nem játszottál a CoDUO-val :S
#16
Szerintem is hulladék a Crysis 2, nem tudom mit lehet abban élvezni. Klók engédzsd...azt ennyi...semmi más.
#15
#10: majd a dx11 es patch után, mond ezt
#14
nemtom mit szarozzátok a call of duty-t
szerintem az egyetlen játszható cod a black ops(kivéve az első 3 codot)
a mostani codok szarok kivéve a black ops
és a crysis 2 is gyengébb mint az elődje de szerintem attól jó
#13
Biztos hogy jó game lehet de annyira nem jó hogy jobb legyen a killzone 3-nál és lehet hogy azért van mert killzone fan vagyok de vannak olyan emberek a környezetemben akik csak a neve miatt játszanak vele és a kampány módot el se kezdik egyből a multira akadnak rá és nem akarok egy gamekapcsos csávót se szidni mert szinte csak jó arcok vannak itt de az ilyen tucatgamereket nem bírom elviselni egyszerűen irritál. Aki tudja mire gondolok az szerinte tudja mire célzok. De mind emellett peace mindenkinek és nem akarok kommentháborút.
#12
egyet értek a crysis 2 elég gyengécske játék lett semmi izgalom nincs benne unalmas