Bemutatkozik az Anno 2070

  • Írta: fojesz
  • 2011. április 4.
  • Bejelentés
Link másolása
Nem akármilyen formában tervez életet lehelni az Anno-sorozatba a Related Designs: az Anno 2070 maga mögött hagyja a történelmi korszakokat, s inkább a jövőre koncentrál. Mindezt úgy, hogy valós, ma tapasztalható problémákra építenek a tervezők, kvázi környezettudatos játékra számíthatunk.

A Ubisoft bejelentette az Anno-sorozat legújabb epizódját, az Anno 2070-et. A címből leszűrhető, de azért a gyengébbek kedvéért leírjuk: a városépítős stratégia új része a közeljövőben fog játszódni, olyan időkben, mikor az emberiség kénytelen alkalmazkodni a környezet változásaihoz. A globális felmelegedés megtette a hatását: a sarkköri jégsapkák elolvadásával az óceánok és tengerek vízszintje megemelkedett, és az egyszer termékeny környezet is kiapadt.

 

 

Az embereknek új nyersanyagok után kellett néznie, új technológiákat kellett kiötleniük ahhoz, hogy életben maradhassanak. Az Anno 2070-ben mindez visszaköszön majd: eddig sosem látott méterű városokat húzhatunk fel, teljesen új módszerekkel, miközben másfajta kihívások várnak ránk. A játékban két frakció oldalára állhatunk: az iparmágnások (Tycoons) az ipari tevékenységeket részesítik előnyben, míg a környezetvédők (Ecos) a környezetbarát gazdálkodást szorgalmazzák.

 

 

A játékban lesz egyjátékos kampánymód, kapunk egy "befejezhetetlen", végtelenségig tartó üzemmódot, és a multiplayer sem marad ki természetesen. Az Anno 2070-et a Related Designs fejleszti a Settlers-sorozatot jegyző Blue Byte közreműködésével, a megjelenése idén télen várható, kizárólag PC-re.

A sorozat eddig történelmi korszakokat dolgozott fel, az előző rész a tizenötödik században játszódott.

17.
17.
SODor
Érdekesnek tűnik :) Én még sose játszottam az Anno-val, lehet ez lesz az első, amit kipróbálok :D
13.
13.
Cooper911
12.
12.
Tam
Én eddig csak az Anno 1404-et próbáltam ki, de az elég szépen a gép elé ragasztott. Nagyon várom az új részt főleg, hogy ilyen szokatlan környezetben fog játszódni az egész. Kell egy kis változatosság, bár én a középkort sem vetem meg :) A grafika ahogy nézem eléggé csap...ezek után már csak egy normális kampány mód kell és engem megvettek :)
11.
11.
fojesz
#8: Jó lenne az ilyen fanboy benyögéseket elfelejteni. Köszi.
10.
10.
hali74
Ez már nagyon rég egyszer szóba került én azért kiváncsi lennék honnan indul a játék 20-ik század vagy rögtön 21 töl nem mindegy de ahogy az eddigieket ezt is ki fogom probálni csak valamiért soha nem kötött le sokáig a game egy idö után beleuntam de ez nézöpont kérdése ettöl függetlenül a széria rajongoi bizakodhatnak mert ahogy az elödök ez is bisztos igényes lessz!
8.
8.
Raidermeister
tessék itt van pc-sek. KITÁRÓLAG PC-re :P
Bár ez biztos annyi exkluzív Ps3 és Xbox360 cím után már kevés vigasz. ;D :/
6.
6.
Mortis
Na, ennek nagyon-nagyon örülök. Az Anno-k mind jók, mondjuk most borul a visszafelé menés az időben papírforma, de üsse kő. Ez megéri a váltást. :)
5.
5.
Tacskoexe
Ez az! Imádom az Anno sorozatot, és ez is irtózat jónak néz ki! :D
2.
2.
adye
Nagyszerű, végre valami eredetiség! Nem utolsó sorban nem akármilyen problémákra világíthat rá a játék a nagyközönség számára, csak így tovább!
1.
1.
adriano28
jónak tűnik, nem ismerem csak hallásból/ látásból az anno- részeket,de lehet kifogom próbálni őket
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...