Elérhető a Bulletstorm PC-s demója

  • Írta: zoenn
  • 2011. április 6.
  • Letöltés
Link másolása
Jóval a konzolos demók után - jóval a végleges játék megjelenése után - tölthető a PC-s kipróbálható változat is az Epic és a People Can Fly szerelemgyerekéből. Akinek valamilyen oknál fogva kimaradt volna a változatos vérontásra összpontosító Bulletstorm, íme a legjobb mód a kipróbálásra.

Ha egy hónapig bekötött szemmel éltél, talán számos újdonsággal szolgálhat számodra az FPS, amiben pont ott csavartak egyet a lövöldözésen, ahol már szükség volt rá: minél változatosabban gyilkolsz, annál több pontot kapsz rá. Ehhez bevetheted elektromos csáklyádat és a környezet elemeit. Belerázkódni könnyű.

Grayson Hunt és Ishi Sato, ex-Dead Echo zsoldosok néhai munkáltatójuk körmére szeretne nézni, miután a kurafi rútul becsapta őket. A Games for Windows LIVE-on és a Steamen egyaránt magunkévá tehető a csomag, utóbbi telepítéséhez szükséges egy kulcs, amit a játék adatlapján találhatsz meg. A rövid ízelítő üdítő és tömör, érdemes kipróbálni!

Köszönjük Optimus Prime!

9.
9.
mogyi95
8.
8.
bali182
#6: Multi amúgy sincs, csak coop, (ami egy óriási káosz) + leaderboard. A játék a kampányra van kiélezve, úgyhogy ez nem marketing, hanem öngól. Akinek nem volt türelme kivárni a demót, az sokkal rosszabbul nem járt annál, mint aki megvette a játékot.
6.
6.
NoRush
Ez sima marketing :) 1 hónappal később jön a demo? Miért is ne? Lesznek, akik csak a következő napokban/hetekben/hónapokban hallanak majd a játékról. És hát valljuk be, aki letölti netről elfelejtheti a multi részét a játéknak. Jajj hoppá ... csak nem az akarja alkotni a játék lényegét és gerincét? Na puff, ezért van a demo, hogy akinek tetszik mennyen szépen a boltba és vegye meg, máskülönben nincs multi. Ennyi az egész ... :)
5.
5.
Mortis
Na, ennek sem lesz sok értelme. Megszokásból adják ki. Aki nem vette meg, az sajna már úgy is lehúzta egy torrent-oldalról...^^
3.
3.
Split
Persze jobb később, mint soha, de azért.... :S
2.
2.
anadrex
Jah. Sok értelme volt. Aki ki akarta próbálni letöltötte vagy megvette.
1.
1.
Túl korai, én még vártam volna amíg kapható nem lesz EA-klasszikus kiadásban 890 huf-ért :)))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...