15 éves a Resident Evil, videón az új játékok

  • Írta: zoenn
  • 2011. április 6.
  • Videó
Link másolása
Igazán stílusos keretek között ünnepli a Capcom a népszerű zombis sorozatuk 15 éves fennállását. Több régi kedvenc HD-felbontásra húzott verzióját teszi elérhetővé, de idén több új címet is megjelentet a japán vállalat - ezt mutatja be az ünneplés apropóján közzétett videó.

A Resident Evil első, mára már kultikussá vált része 1996-ban jelent meg, azóta megszámlálhatatlanul sok folytatást és mellékágat köszönthettünk, szinte minden létező platformon. A Capcom most egy videó formájában tette közzé, hogy a jubileumi évben mire is számíthatnak a rajongók.

Ha minden a tervek szerint alakul, akkor nem kevesebb, mint négy (esetleg öt) epizóddal bővülhet a repertoárunk. A Nintendo friss marokkonzoljára júniusban érkezik a Resident Evil: The Mercenaries 3D, valamivel később pedig a Resident Evil: Revelations, míg Xbox 360-on és PS3-on a HD-felbontásra tupírozott Resident Evil: Code Veronica X-et és a Resident Evil 4 HD-t üdvözölhetjük. Utóbbi kettő kizárólag letölthető formában lesz elérhető a Revival Selection csomagban.

Végül ugye lesz nekünk egy nagygépes mellékág is, a nemrég bejelentett Resident Evil: Operation Raccoon City, már ha tényleg napvilágot lát még az idén. Ennél bőkezűbb ajándékot el sem tudtunk volna képzelni - persze a csúszásokkal mindig számolnunk kell.

A hírért dante92-nek jár köszönet!

15.
15.
Folti90
Csak hogy kimelkedjek a tömegből én is rohadtul várom, hogy a 4-et újra tolhassam, meg a Code-t is végigtolnám, mert régeben nem sikerült:( Hozzászolva Tomb Raiderhez abból is kijöhetne egy értelmes hd kiadás nem a sok szemét! Személy szerint 4-et tolnám újra végig abból is, mert az a rész valami iszonyat zsír:D
14.
14.
Asuka
Resdent Evil 4!!! A legjobb game! És végre PS3-on...:D Szerintem lepipálja az RE5-öt...(Mondjuk sokat dob rajta Leon xD)
12.
12.
wigyory
Kedvelem én is a sorozatot, nekem volt ami kimaradt-de a Raccoon city-t már várom, jó a trailer!
11.
11.
Samu
Jó hír!Bár számomra a RE4-gyel megszakadt valami...Kimondottan örülök,hogy visszakanyarodnak Racoon Citybe még egy kicsit.Az első 3 részt nem tolják át HD-ba?Na azok voltak a finomak...még mindíg röhögöm mekkorát ugrottam egyszer amikor rámnyitottak a Resi 2 közben... Az Operationra is kiváncsi leszek,kicsit más szemszögből mutat majd valamit.Én még a fénypisztolyos FPS-eket is élveztem(Gun Survival,Dead Aim)
10.
10.
keiji maeda
dc douglas hangja anyira király ! :D
9.
9.
M.invisible
Csak azt sajnálom, hogy nem lesz dobozos pack, a 4 és Code Veronica X HD remake-ből:( Le tudnám tölteni, és nem is vagyok a digitális disztribúció ellensége, de maradiság ide, vagy oda, a kézzel foghatónak jobban örülnék.
8.
8.
strike19
Szerintem Resi4 a legjobb.Ebben szerepel a kedvenc karakterem: Leon Scott Kennedy.
7.
7.
Mortis
Azért a két HD-sített címet nem kéne új résznek nevezni...Persze örülök nekik, de az új résznél ott lebeg a sötét felleg.
6.
6.
Robbie17
Resi 4et végre kitudom majd próbálni :D
Amúgy a Tomb Raider is most 15éves ;D
5.
5.
Raidermeister
Az egyik kedvenc sorozatom csak az egyik legfontosabb: első részhez és a mellékágak nagy-részéhez nem volt még szerencsém :(
Lehet hogy viszont újra elkezdem a 4-et HDban. :P
4.
4.
mark825
azt nem értem mér szidják a Resident evil Operation raccoon city-t sztem igen fasza lesz az is de ez a videó kóser
3.
3.
mark825
qurva jó megin lehet RE4-ezni. Kössz CAPCOM :)
2.
2.
kae-chan
Yeah Baby! Már várom őket *q* Főleg a RE4-et HDban <3
1.
1.
Mathia$
Resi4 HD!!!! Ezazzz!!! csak legyen benne valami csoda folytán coop és akkor 100%-os az öröm :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...