15 éves a Resident Evil, videón az új játékok

Igazán stílusos keretek között ünnepli a Capcom a népszerű zombis sorozatuk 15 éves fennállását. Több régi kedvenc HD-felbontásra húzott verzióját teszi elérhetővé, de idén több új címet is megjelentet a japán vállalat - ezt mutatja be az ünneplés apropóján közzétett videó.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#15
Csak hogy kimelkedjek a tömegből én is rohadtul várom, hogy a 4-et újra tolhassam, meg a Code-t is végigtolnám, mert régeben nem sikerült:( Hozzászolva Tomb Raiderhez abból is kijöhetne egy értelmes hd kiadás nem a sok szemét! Személy szerint 4-et tolnám újra végig abból is, mert az a rész valami iszonyat zsír:D
#14
Resdent Evil 4!!! A legjobb game! És végre PS3-on...:D Szerintem lepipálja az RE5-öt...(Mondjuk sokat dob rajta Leon xD)
#13
Szivesen :)
#12
Kedvelem én is a sorozatot, nekem volt ami kimaradt-de a Raccoon city-t már várom, jó a trailer!
#11
Jó hír!Bár számomra a RE4-gyel megszakadt valami...Kimondottan örülök,hogy visszakanyarodnak Racoon Citybe még egy kicsit.Az első 3 részt nem tolják át HD-ba?Na azok voltak a finomak...még mindíg röhögöm mekkorát ugrottam egyszer amikor rámnyitottak a Resi 2 közben... Az Operationra is kiváncsi leszek,kicsit más szemszögből mutat majd valamit.Én még a fénypisztolyos FPS-eket is élveztem(Gun Survival,Dead Aim)
#10
dc douglas hangja anyira király ! :D
#9
Csak azt sajnálom, hogy nem lesz dobozos pack, a 4 és Code Veronica X HD remake-ből:( Le tudnám tölteni, és nem is vagyok a digitális disztribúció ellensége, de maradiság ide, vagy oda, a kézzel foghatónak jobban örülnék.
#8
Szerintem Resi4 a legjobb.Ebben szerepel a kedvenc karakterem: Leon Scott Kennedy.
#7
Azért a két HD-sített címet nem kéne új résznek nevezni...Persze örülök nekik, de az új résznél ott lebeg a sötét felleg.
#6
Resi 4et végre kitudom majd próbálni :D
Amúgy a Tomb Raider is most 15éves ;D
#5
Az egyik kedvenc sorozatom csak az egyik legfontosabb: első részhez és a mellékágak nagy-részéhez nem volt még szerencsém :(
Lehet hogy viszont újra elkezdem a 4-et HDban. :P
#4
azt nem értem mér szidják a Resident evil Operation raccoon city-t sztem igen fasza lesz az is de ez a videó kóser
#3
qurva jó megin lehet RE4-ezni. Kössz CAPCOM :)
#2
Yeah Baby! Már várom őket *q* Főleg a RE4-et HDban <3
#1
Resi4 HD!!!! Ezazzz!!! csak legyen benne valami csoda folytán coop és akkor 100%-os az öröm :D