Jövő héten indul a Mortal Kombat filmsorozat

Tavaly nyáron egy amatőr próbálkozásnak indult a Rebirth nevű Mortal Kombat kisfilm, melyben a játékbeli karakterek napjaink nagyvárosaiban tevékenykedtek, sokkal autentikusabb formában. A Warner Bros. meglátta a lehetőséget, és április 13-án már az élőszereplős webes sorozat premierjét üdvözölhetjük.

A sorozatot teljes egészében az interneten lehet megtekinteni, az első epizód premierjének dátuma magyar idő szerint hajnali 1 órakor lesz a Machinima Youtube-csatornáján. Természetesen a műsor előtt egy élő broadcast adás keretén belül a készítők és a szereplők bemutatják azt, hogyan kamatoztatták a játékbeli tapasztalatokat a szériában.

A hivatalos bejelentés úgy szól, hogy az élőszereplős sorozat voltaképpen egy antológia lesz, ahol több Mortal Kombat-karakter életébe nyerhetünk bepillantást, melyek ennyire mélyrehatóan még soha nem kerültek bemutatásra, és a játék univerzumáról is megtudhatunk egyet s mást. Mindennél gonoszabb történet van készülőben, ahol 12 harcos hátterét ismerhetjük meg - tényleg jól hangzik.

A Mortal Kombat videojáték kilencedik része egyébként április 21-én kerül a boltokba, a széria jó időtöltést biztosít a nagy várakozás közepette.

16 komment - szólj hozzá!