20 éves a Sonic, idén jön az új játék

  • Írta: fojesz
  • 2011. április 8.
  • Bejelentés
Link másolása
Fontos mérföldkőhöz érkezett a Sonic-sorozat is: a hiperaktív sündisznó főszereplésével készült széria betöltötte a huszadik életévét, amit természetesen a Sega is megünnepel, mégpedig valószínűleg egy új játékkal. A pletykák szerint Sonic Generations lesz új rész címe, a teaser trailer már megérkezett.

A Sonic idén tölti be a huszadik életévét, a sündisznó 1991-ben indult hódító útjára Mega Drive (Sega Genesis) platformon. Azóta a sorozat több tucatnyi résszel bővült, legutóbb a Wii-re és DS-re jelent meg a Sonic Colors című epizód, a kinectesek a Sonic Free Riderst üdvözölhették a kamera nyitócímei között, míg a digitális platformok hívei a Sonic the Hedgehog negyedik részének örülhettek.

A jeles alkalomból nyilván új játékkal is illene előrukkolni, legalábbis így gondoljuk - kérdés, hogy a Sega mire készül. Az biztos, hogy valami lesz: a játék hivatalos Facebook oldalán már feltűnt az új projekt teaser trailere, mely szerint idén érkezik majd valami nyalánkság PlayStation Networkre és Xbox Live-ra. Az előzetesben két érdekességre hívnánk fel a figyelmet: egyfelől csak a pálya egy része színes, ami a manapság divatos színezős játékmenetre utal, másrészt pedig az utolsó másodpercekben két Sonic, az eredeti és a legújabb alteregó fut egymás mellett.

A pletykák szerint az új projekt címe Sonic Generations lesz, ez valamennyire még passzolna is az új trailerhez - más kérdés, hogy ezzel a címmel amolyan szülinapi gyűjteményt is el lehetne adni. Mi azért jobban szorítunk egy új játékért.

Köszi xXgoronikahunXx!

9.
9.
l.rics16
ha megint ez a 2d s oldalról öszevisza repkecc tuti nem szerzem meg nekem eddig a sonic adventures dx teccet a legjobban ott rendesen 3d ben szaladtál harcoltál is ellenségekkel rendesen nem ugy hogy a fejükre ugrassz legalábis nem oan 2d s gyatra modon sztem jó hogy ujjitanak azon a régi arcaden de ne minden évben az jöjjön ki ujra meg ujra
8.
8.
Mortis
Na, a színezés. Kíváncsi leszek a végeredményre.
7.
7.
waynerooney108
Viszont ami jó jel: a multi!
6.
6.
waynerooney108
#5: "attól az még nem Sonic."
5.
5.
waynerooney108
Személyes vévelmény: Az utóbbi időben mndegyik Sonic játékra azt mondták hogy jól néz ki, de szerintem egyik se olyan, mint a régi 2D-s "old school" Sonic!!!
És a teniszes játék? Ugyan már! Attól hogy Sonic karaktereket rakunk bele, attól az még nem Sinc. Ez olyan mint a Halo-s Dance Central. Attól az még Dance Central. Szerintem ez se fogja megütni azt a régi kazettás változatot! Azt én is imádtam!
1.
1.
sherex
király nagyon jól néz ki!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...