20 éves a Sonic, idén jön az új játék

Fontos mérföldkőhöz érkezett a Sonic-sorozat is: a hiperaktív sündisznó főszereplésével készült széria betöltötte a huszadik életévét, amit természetesen a Sega is megünnepel, mégpedig valószínűleg egy új játékkal. A pletykák szerint Sonic Generations lesz új rész címe, a teaser trailer már megérkezett.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#9
ha megint ez a 2d s oldalról öszevisza repkecc tuti nem szerzem meg nekem eddig a sonic adventures dx teccet a legjobban ott rendesen 3d ben szaladtál harcoltál is ellenségekkel rendesen nem ugy hogy a fejükre ugrassz legalábis nem oan 2d s gyatra modon sztem jó hogy ujjitanak azon a régi arcaden de ne minden évben az jöjjön ki ujra meg ujra
#8
Na, a színezés. Kíváncsi leszek a végeredményre.
#7
Viszont ami jó jel: a multi!
#6
#5: "attól az még nem Sonic."
#5
Személyes vévelmény: Az utóbbi időben mndegyik Sonic játékra azt mondták hogy jól néz ki, de szerintem egyik se olyan, mint a régi 2D-s "old school" Sonic!!!
És a teniszes játék? Ugyan már! Attól hogy Sonic karaktereket rakunk bele, attól az még nem Sinc. Ez olyan mint a Halo-s Dance Central. Attól az még Dance Central. Szerintem ez se fogja megütni azt a régi kazettás változatot! Azt én is imádtam!
#3
szívesen!
#1
király nagyon jól néz ki!!!