Előzetesen a Mortal Kombat: Legacy

Még pár nap, és indul az élőszereplős Mortal Kombat websorozat, így pont itt az ideje, hogy a tavalyi ütős bemutató után megint lássunk belőle valamit. A készítők is így gondolták, ennek eredménye most ez a kis trailer, ami rögtön a lényegre koncentrál: a halálos küzdelemre.
  • Írta: InGen

Kommentek

#30
#17: de vicces :D
#29
Volt már jobb is, de ilyen, normális MK-t megvont időkben örülni kell ennek, mint egy falat kenyérnek. Aztán jön a játék és mindenki elfelejti ezt...
#28
WTF?
Mi volt ez? Az az ipse Kano? Tudom, hogy a filmes nagyon teátrális volt, de azért legalább felismerni, meg annak kése volt. És miért nem Sonjával verekedett? És mi ez a zsaru-rosszfiú leszámolás a gyárban, ami tele van lopott fegyverekkel?

Ezek után remélem Jeri Ryan játssza Sonját, mert miatta megnézem. :)
#27
#26: Nem találkoznék veled a piacon! :D
#26
YTy
Ez egy sima verekedős jelenet,annyira Mortal Kombat-os ez a ELŐZETES mintha felvenném, hogy kimegyek a piacra. A sorozatot majd csak a megtekintés után lesz érdemes dicsérni/sározni,de sztem semmi újat nem mondtam ezzel
#24
Hát én nem vagyok nagy mortal fan, de egy ilyen címtől én is keményebb bunyót várnék el!
Cash nálatok mióta divat, hogy reagáltok a kommentekre?? :P
#23
ők nem ősellenségek. Kano inkább Sonyának, de mivel Jax az Sonya társa így is jó
#22
Jó lenne csak nem Mortal Kombat néven kéne kijönnie :)
#21
Hát erről minden eszembe jut csak nem a Mortal Kombat. Ha nincs ott a cím a végén... Mondjuk netes sorozatnak elmegy, én inkább a játékot várom, az lesz az igazi!
#20
Szerintem nagy hülyeség volt a reális világra helyezni a történetet, főleg, hogy a mai technikával egy nagyon ütős látványú, igazi Mortal Kombat filmet is össze lehetne dobni. De azért várós. :)
#19
#17: Egyetértek. :D Ha nem lenne oda írva, hogy MK fel se ismernénk ki bunyóznak... :P Mondjuk Kano-t így se nagyon ismertem föl :) Amúgy meg egy sima gagyi C kategóriás bunyós jelenet. Ez így szerintem is nagyon gyenge, de mondjuk netre még elmegy.
#18
#17: Sok-sok szeretettel várjuk az általad készített remekművet ... ;)
#17
ez elég szánalmasan néz ki :D
#16
Jónak tűnik, csak egy valami zavar engem: az ütések hangja. Kicsit műnek tűnik. A rebirthbe nem volt ilyen szerintem.
#15
ScooModerátor
#6: Emlékszem, de akkor még nem volt biztos, hogy lesz is belőle valami. Most hogy már tuti, nem ezt a kis részletet választottam volna a készítők helyében. Mindegy. Várós így is. Remélem jó lesz.
#14
mi a rákot keres egy fűtőépületben egy rakat fegyó?

Robbanó töltet FINISH THEM - - - - WIN. :D
#13
#12: Szerintem se kell majd hozza angol-magyar szotar :D
#12
#10: Kétlem, hogy olyan marha bonyolult lenne a szöveg, ami feliratot igényelne ... :)
#11
#7: Netes sorozat lesz szóval kinn se fogják adni.. feliratot meg tuti gyártanak majd hozzá.. meg ugyis letölthető lesz...
Mindenesetre várós.. bár a rebirth jobnak tűnt mint ez a kis spot...