Késik egy keveset a Dungeon Siege III

  • Írta: fojesz
  • 2011. április 8.
  • Csúszás
Link másolása
A Square Enix bejelentette, hogy a tervezettnél valamivel később kerül csak boltokba a Dungeon Siege harmadik része. A csúszás nem vészes, mindössze durván két hétről van szó, de azért a kiadó kiengesztelt bennünket az első részletekkel, amelyek a kooperatív módot taglalják.

Bár a Dungeon Siege III-tól kicsit félünk, elvégre azt nem a Gas Powered Games fejleszti, hanem a folytatásokra szakosodott Obsidian Entertainment, de mivel állítólag az eredeti készítők is adnak tippeket a srácoknak, így bízhatunk abban, hogy az új rész minősége nem csak a csillagok állásától függ majd.

És az alkotók látszólag szívükön is viselik a játék sorsát, durván két hét ráadás fejlesztési időt kértek a kiadó Square Enixtől. A vállalat a minap bejelentette: a tervezett május végi megjelenés csak június 17-én lesz esedékes Európában, míg az amerikai premier június 21-ig várat magára. A Dungeon Siege III PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra készül egyébként.

A Dungeon Siege III-ban négyfős kooperatív mód is lesz (offline játéknál legfeljebb ketten játszhatnak), erről éppen most futott be néhány érdekes részlet: mint kiderült, a játék online co-opjába ki-beugrálhatnak a játékosok, a játékmenet pedig úgy nehezedik majd, hogy éppen hányan játszanak. Több résztvevőnél nyilván erősebbek lesznek az ellenfelek, de cserébe több XP-t lehet szétosztani, és a loot is gazdagabb lesz valamivel. Érdekesség, hogy az esetleges döntési szituációkban úgy határozhatunk, hogy a csapat tagjainak szavaznia kell, és a legtöbbet kiválasztott opció szerint alakulnak majd tovább a kalandjaink. Izgalmasnak tűnik.

3.
3.
daenath
1.
1.
hedzsooo
Szep-szep, de azert jobban izgat RPG-fronton az Elder Scroll V: Skyrim es a Mass Effect 3 ! :-) Azok remelem nem kesnek majd ! :-D
Meg a Diablo 3 lesz meg varos, de az meg messze van 1 picit. ^^

A nyarat viszont jo lesz majd a Heroes VI tarsasagaban tolteni. ;-D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...