Második helyen nyitott itthon a Shift 2

Egyedül a Crysis folytatásával nem tudott megbirkózni itthon a Shift 2. Az eredmény azért így is szép, ráadásul a korábbi tapasztalatok szerint az új Need for Speedek úgyis mindig tartósan az élbolyban tudnak maradni. Igen, a World of Warcraft előfizetői kártya még mindig csak a hatodik.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#23
nekem nem igen tetszik ez a NFS fajta inkább utca ugy jobb ,de sztem MAXGRAHAM te nem tudsz játszani ne a játékra fogd hanem elöször tanulj meg játszani vele aztán szidd. te vagy ratyi hozzá nem ő hozzád
#22
#6: Igaz én nem nyomom oldalra a nyilat, lévén konzolon nyomom, de nekem nincsen késés...Biztos bennem van a hiba :D
#20
hakydakillahModerátor
18. most szíven találtál, mert az egyik kedvenc játékom. IMÁDOM!
#17
#16: XD
#16
hakydakillahModerátor
15. én már kiszúrtam rég, hogy maxgraham barátunknak semmi se jó, legyen szó NFS, GT, Forza, MGS, COD, Crysis stb. játékokról. Mindenhol sz@r a játék, a grafika, az irányítás stb.
De én utána jártam a srácnak, és megtudtam, gyerekkorában nem tudta befejezni a Super Mario játékot, mert elakadt az utolsó pályánál, szomszéd srácnak viszont sikerült egyből. Ezért óvodában csúfolták, és ez a dráma megpecsételte az egész életét. :-D És ha ez még nem volna elég, suliban jött a sokk, mert a szomszéd srácnak vettek a szülei Playstation 1et, neki meg nem...

PS:max, viccnek szántam... Néha már tényleg várom egy-egy király címnél a negatív kritikádat. :-D
#15
#14: Ez neked kritika? :D Hjujj istenem, hová jutott ez világ ... ? :) Köze sincs a kritikának a kétsoros szidalmazó/fikázó szöveghez, amit egy tizenéves ejt meg. :)
#13
Szerintem is elég messze van a Shift 2 a szimulátortól. Igaz nem sokat foglalkoztam a beállításokkal, de alapvetően szerintem elvárható hogy alap beállítással is érvezhető legyen egy játék. És biza a Shift 2 nem ilyen.

Legnagyobb bajon vele, hogy a kocsik folyton rázkódnak és baromi lassan reagálnak. Tényleg nem azért, de egy pro versenyautónál már elég gáz a dolog. És lehet jönni itt a vegyél kocsit és versenyez stb dumával, de azért valljuk be fele olyan jó se lett mint elődje.
#11
#6: akármilyen cikkről van szó, eddig azt láttam, hogy te fikázod a játékot, vagy konzolt, vagy ipad2-t (nemrég) , van valami értelme is hogy regisztráltál, vagy itt vezeted le a hülyeségedet, azért nem tették hozzá hogy nfs, mert más is fejlesztette(ha jól tudom)
#10
#6: Ezért kezdődik a játék Need for Speed felirattal... Az irányítási bugra van megoldás, szedd le dinput8.dll -t és máris működni fog normálisan.
#9
#6: Már megbocsáss, de igazából ha megrántod a kormányt az autód mindjárt 180 fokos fordulatot tesz? Húhh de nem hinném ... Egy olyan játék pedig, amit több ezren játszanak ebben a pillanatban is nem kell lemondani. Neked nem tetszik és kész, de rajtad kivül még van jó pár olyan ember, aki megőrül a játékért (nem azért mert ostoba, hanem egyszerűen tudja élvezni és kész).

#6: tipp: töltsd be a 18-at, szerezz jogositványt, vegyél magadnak egy autót és irány a pálya, meglássuk, hogy mennyi idő, mig az autó reagál és irányba fordit (hát igen minimum a 2-3 ms)
#8
#4: Értem. Tehát mivel te nem tudod irányítani az autókat, nyilván a játék a szar.
#7
Nyugi már emberek!!!
#5
#4: Már ne haragudj, de a Shift 2 szimulátornak készült és az is lett, de még milyen! Egy kis ecsetelés a hozzád hasonló kritikus szellemű emberkéknek: statisztika alapján minden 1000 emberből 750 kedveli ezt a stilust. Persze nem szabad elfeledni a hivatalos (több ezer) netes ligát szerte a világon, akik nagyrészt ezt is használni fogják. Ha tetszik, ha nem: A Shift 2 egy ütős játék, ami tarol a piacon ... :)
#4
mi a f*** a Shift egy kalap szar és ennyire vitte azt a kva!