Mortal Kombat: Legacy - itt az első epizód

Ami pár hónapja még csak egyszerű próbafilmnek indult, s komolyan felborzolta a rajongók kedélyeit, az mára valósággá vált. Hölgyeim és uraim, megjött a Mortal Kombat: Legacy webes filmsorozat első epizódja, így mostantól indulhat a folyamatos várakozás az újabb részekre.
  • Írta: InGen

Kommentek

#37
Szerintem nem volt olyan rossz.Rosszabra számítottam.Ez az első rész szóval 1 rész alapján nem tudok véleményt mondani,nem akarom leírni és dicsérni sem.Mikor kirajzolódik az egész sorozat hangulata és a szálak bonyolódnak majd akkor tudok igazi véleményt mondani.Eddig csak annyit,hogy sztem nem lesz rossz.
#36
Nekem bejött. Reboot-nak szerintem teljesen jó.
#35
Megnéztem.. Hát 12 perc elúszott... :)

Mortal Kombat filmként szerintem ez értékelhetetlen, mert a neveken kívül semmi nincs benne amitől más lenne mint a többi B-C kat. film.

Sima bunyós akciófilmnek még szódával elmegy, de inkább csak arra jó, hogy megmutassa kevés pénzből, webre is lehet tisztességes látványt fabrikálni.

A színészek teljesítményéről inkább ne beszéljünk. :) Szerintem ez első résznek bűn gyenge volt, a Johnny Cage - Barakas bunyó ettől fényévekre volt, pedig attól se estem hasra.
#34
naja sonya inkább egy max 25 éves(nek kinéző) kerek-kemény-kézilabdázó seggű, és kb 85/C-s nem felvarrott-tini mellei vannak ... ezzel a karakterrel kb a szőke haját tudták csak eltalálni
#33
#31: A teste jó, de a feje iszonyat. Nekem is van egy osztálytársam, akit ha hátulról nézel, azt mondod magadba, hogy "De megdugnám!!" de amint feléd fordul, inkább azt kívánod, bár meghalnál. :) Szóval nem minden a jó test, kell ahhoz egy szép arc is, de ennek a Jeri Ryannek egyszerűen ocsmány feje van.
#32
#31: Igen, valami olyasmi. :) Amúgy lesz benne Cyrax és Sektor is ha jól vettem ki a trailerből. Elég ütősnek tűntek a szerkójukban.
#31
#24: Akkor néz meg egy Star Trek Voyager epizódot a 4-7. évadból. Ahol szűk ruhában feszít. :)
Ezzel a 12 perccel az a baj, hogy mire elkezdtem volna élvezni vége lett. :S
Kano karaktere gyenge, meg ő inkább Sonja nemezise volt és nem Jax-é. Az elején egyébként az egy Smoker fej/sisak akart lenni, mint easter egg?
#30
Nem volt valami nagy szám. De majd csak bele lendülnek legalábbis remélem.
#29
Hát Sonya-ra mit ne mondjak.Szerintem a nagyanyát tették be :D
Nekem iigy eslőre elég ratyi.Jax-hez illik Michael J.White
#28
mikor meglátom a hírek között a játék a képét folyton azt hiszem h Resi mert annyira ocsmány
#26
Nem volt ez rossz.
Nekem tetszett, hogy viszonylag ismert emberek játszanak benne, habár a vér valóban mokás volt és a lassítást is egy kicsit túlzásba vitték.
Milyen gyakran lesznek részek?
Mindet belinkelik majd ide?
#25
Csak nekem tűnt fel hoyg a kapitány JAx mellett HELO a BATTLESTAR GALACTICAból? gyerekek kocskuljatok már kicsit jobban.

amúgy egy rakás fos az egész... sry
#24
#23: Akkora homloka van, mint két másiknak... Ráadásul ló fogai vannak. (:
#23
#21: Aki Jeri Ryan-t nem tartja bombázónak, az nem ember...
#22
Tényleg elég gányul indul. Nem ezt várná az ember egy Mortal Kombat név alatt futó "akármitől".
#21
nekem ez bejött kezdésnek. csak Kano akcentusa idegesít meg az hogy Sonya nem bombázó :D
#20
nem rossz, jó lesz ez ha majd beindul, várom hogy mit mutat majd a jövőheti rész
#19
#17: Az első MK filmben nagyon eltalálták Kano-t, bár lézert nem tudott lőni a szemével....:P
#18
azt nem értem hogy mért kell az első rész alapján elírni az egészet...
nem hogy boldognak kéne lenni hogy nem az első részre dobták ki az egész költségvetést! lesz ez jobb is csak várni kell, szerintem