Jön a Super Street Fighter IV: Arcade Edition

Ahogy azt sejteni lehetett, bővített kiadást kap a Super Street Fighter IV. Az Arcade Edition letölthető és dobozos formában is elérhető lesz, ráadásul az utóbbi változat még PC-re is megjelenik. A Capcom ezzel lazán kipipálhatta a számítógépes Super Street Fighter IV kérdését is.

A Capcom hivatalosan is bejelentette a Super Street Fighter IV: Arcade Editiont. Az új, bővített kiadás DLC-ként és dobozos címként is elérhető lesz: míg előbbi június 7-én jelenik meg a PSN-en és az Xbox Live-on 15 dolláros, illetve 1200 Microsoft Pontos áron, addig utóbbi június 24-én mutatkozhat be. Újdonság, hogy bár a Super Street Fighter IV nem készült el PC-re, az új változat júliusban már számítógépen is tiszteletét teszi.

Az Arcade Edition négy új harcossal - Yun, Yang, Evil Ryu és Oni - bővíti a játék karakterlistáját, de a teljes játékokban (a DLC nyilvánvalóan csak az újdonságokat fogja tartalmazni) a régi, közkedvelt ismerősök is visszatérnek, ráadásul mindegyikükkel játszhatunk már a kezdetektől fogva. A Capcom ígéretei szerint a játékmeneten finomítottak egy picit, és alaposan felturbózták a replay lehetőségeket is.

Köszi daenath!

7 komment - szólj hozzá!