Jön a Super Street Fighter IV: Arcade Edition

Ahogy azt sejteni lehetett, bővített kiadást kap a Super Street Fighter IV. Az Arcade Edition letölthető és dobozos formában is elérhető lesz, ráadásul az utóbbi változat még PC-re is megjelenik. A Capcom ezzel lazán kipipálhatta a számítógépes Super Street Fighter IV kérdését is.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#7
#1: Nyugodtan megveheted, mert boxra ez egy kiegészítő, azaz DLC-ként funkcionál. Ettől függetlenül persze lesz dobozos relase, 40 dollárért, szóval ha tudsz olcsón venni SSFIV-t akkor jobban megéri DLC-ként ráépíteni az AE-t.

Egyébként PC-re első napi vétel lesz, 2 éve játszom szinte napi rendszerességgel az alapjátékkal, szinte sírva nézem ahogy 1 éve játsszanak mások konzolon az SSFIV-vel... végre felzárkózhatunk mi, PC-sek is.
#6
#3: Hát igen. A józan ész felett győz a szenvedély. :D
#5
#3: lol :d
#4
#3: Hehehe :D
#3
Szerintem irtózat pofátlanság újra kiadni és pénzt kérni 4 új karakterért, meg egy nyomorult replay funkcióért...
Főleg azért idegesít, mert tudom mekkora Street Fighter buzi vagyok, és így tuti leszek akkora barom, hogy megint pénzt adok ki érte... -_-
#2
na vegre egy remek hir es mi is kapunk pc-sek valamit a Capcom-tol . Az ilyen stilusu jatekok amugy is ritka mint a feher hollo pc-n.
#1
Na, még jó, hogy nem vettem meg a sima Super Street Fighter IV-et, már akkor is felidegesítettem magam, mikor az első kiadást megvettem és rá egy hétre megjelent a Super. Ezt most megvárom.