Activision - nem változott az egyesülés óta

Legalábbis ezt állítja a cég egyik fejese, aki nem igazán érti, miért utálja mindenki a kiadót azóta, hogy egyesültek a Vivendi játékrészlegével, s így a világ legnagyobb kiadójává váltak. Szerinte ugyanis a cég gyakorlatilag változatlan maradt, pont olyan, mint előtte, így érthetetlen a negatív visszhang.
  • Írta: InGen

Kommentek

#11
és ne feledkezzetek meg a BioWare-ről sem.
#10
Ráadásul az EA kezében vannak a sport játékok,a Sims sorozat és ha nem barmolják el akkor a NfS is.
#9
szerintem, ha nem figyel az acti az EA le fogja körözni :D pl.: náluk van már az iw nagyrésze (újra), aztán ott a Crytek, a Dice..(stb.) csupa tehetség, jó minőség...ezzel szemben egy szétbarmolt iw, egy "másodhegedűs" Treyarch és pár nem túl elismert csapat.
Ha nem olvadtak volna be a blizzel, már sehol se lennének...
És a legerősebb húzócímük, a cod se fog sokáig kitartani, ha az amcsi casuálok rájönnek, hogy vakítják őket, elég rendesen.
ez az én véleményem, nem kell majd letámadni, ha nem tetszik :D ;)
#8
Pár órás campaign-ek, Bobby Kotick, nulla AI, rohadt drága játék(minőséghez képest), Bobby Kotick, a map pack-eket egy régebbi játék áráért adják, a játékból már gyakorlatilag csak azért csinálnak single-t, hogy a multit újból el lehessen adni 12k-ért, Bobby Kotick, a játék alapítóit elküldték akik még gyakorlatilag jó játékokat csináltak. És persze ki ne hagyjuk, Bobby Kotick.
#7
A legtöbben a CoD mizéria, meg Kotick baromságai miatt utálták meg a céget. Egyébként olyan, mint az össze többi: profitéhes. Talán még az, hogy kevesebb levegőt ad a kreatívoknak.
#6
#5: Ott a pont :D
#4
Szerintem szimplán azért utálják az Actit egyre többen, mert sokan tévhitben élnek, miszerint a Blizzardra kihatással lehet az Activison... holott, ahogyan fent is írták, a kettő nem hat ki egymásra. Bobby Kotickért meg önmagában szerintem nem kellene utálni őket. Ő maga egy ...., de a kiadó nem!
#3
Halali hogy a blizzes utan most ez nyalizik :D
#2
Hát EZ a baj, hogy SEMMIT nem változtatok...
#1
én már az egyesülés előtt is utáltam őket :(

főleg azért, mert egy ideje meg akarom venni a CoD2-t, de nem fogok egy 6 éves játékért majdnem 4000Ft-ot fizetni.