Jade Empire 2 - sosem készült el

Furcsa szerzetként díszeleg a BioWare játékainak sorában a Jade Empire. Nem kapott sem akkora hírverést, sem pedig olyan jó fogadtatást, mint a cég többi szerepjátéka; mégis, ez az egyedi hangulatú, különleges anyag a mai napig rengeteg rajongót tudhat magáének, s egy ideig még a folytatás is tervben volt.
  • Írta: InGen

Kommentek

#9
#8: +1 de tleg sokan keverik. :)

Én anno 1.990 Ft ért szereztem be és életem egyik legjobb PC játék vétele volt! Zseniális darab lett és bizony ilyen játék nincs még egy a piacon. Kár, hogy a világa miatt erősen réteg ezért anyagilag nem feltétlen egy aranybánya. Pedig egy ME szintű folytatás nagyot üthetne.
#8
"japán világban játszódó RPG"
Konyorgom, nem japan, hanem kinai!!
#7
Marha jó játék volt. A BioWare egyik legjobbja. Nem is értettem, hogy miért nem folytatták. Talán azért, mert még akkor nem voltak tömeg-TPS!!! gyártó kisiparosok.
#6
Én naon szerettem a JE-t. Sajnálattal hallom, hogy nem lesz folytatása... :/
#5
Természetesen örültem volna neki hisz az első részt is végigjátszottam és fantasztikus volt . De remélem hogy megváltozik majd a véleményük és majd csinálnak egy 2. részt majd a jövőben.
#4
Csak egy kis pontosítás: a Jade Empire nem Japánban, hanem Kínában játszódott. Vagy legalábbis egy ahhoz hasonló világban. Egyébbként jó kis játék volt, én örültem volna a folytatásnak.
#3
Természetesen bejött volna. Ritkaság volt a nyugati játékpiacon, illetve a nyugati fejlesztők körében is.

Ráadásul nem is volt rossz története.

És a Bioware szokásához híven itt is lehetett kőbunkó lenni. :D

Egyébként úgy gondolom, hogy részben a JE (és a KOTOR) alapozta meg az ME-t, itt most a Renegát/Példakép oldal elosztására gondolok.
#2
Viccelsz?! Arra vártam, hogy hátha bejelentik már valamikor.
Jobb lett volna ha nem is hallom, hogy tervben volt.
Hány csalódást okoz még a Bioware?
#1
Nekem tuti vétel volt, mikor megjelent! Kár érte:(