4 millió pálya érhető el a LittleBigPlanet 2-höz

  • Írta: zoenn
  • 2011. április 16.
  • Érdekesség
Link másolása
Abszolút sikersztorit tudhat magáénak a Sony platformjátéka, a fejlesztők örömmel közölték, hogy a rajongók immár több mint négymillió pályát készítettek Sackboy legújabb kalandjához. Ha mindet végig akarnánk játszani, az több mint 78 évet venne el az életünkből.

Az egészen pontosan 4.141.742 pálya közül bizony nehéz lenne kiválasztani az igazán minőségi darabokat, szerencsére egy minősítőrendszer segítségével megtalálhatjuk a kiemelkedő módosításokat. És nem csupán a platform műfajában jeleskedtek a rajongók, hanem szinte teljesen átírták a LittleBigPlanet 2-t, van már FPS, ritmusjáték és miegyéb is a repertoárban.

A Media Molecule szerint számukra az a legizgalmasabb dolog, hogy a közösség nem csupán egy játékot kapott a LBP 2 személyében, hanem új funkcióknak és eszközöknek örülhetnek nap, mint nap.

Tényleg lenyűgöző a rajongók találékonysága és kreativitása, szinte inspirál mindenkit, hogy ne tegyék le játékot egy idő után - a felhasználói bázist pedig a konkurencia is megirigyelheti. A legszebb az egészben, hogy a LittleBigPlanet 2 mindig képes megújulni oly módon, hogy a fejlesztőknek a fülük botját sem kell megmozdítani.

7.
7.
drakecsaj
Nem semmi számok! :O
A 2. résznek nemrég álltunk neki tesómmal, de nagyon jó, és még az elejénél járunk a játéknak. Órákig el lehet vele játszani, mert hangulatos és szórakoztató.
6.
6.
NECROSMOKE
Szép számok,ott lesz mit válogatni.Az első is nagyon tetszett.Ki is platiztam :)A 2 is be fogom szerelni,mert mászthev gém. :)
5.
5.
adye
#4: Én most az 1-el tolom... Hatalmas! De alig várom, hogy a végére érjek és nekifogjak a 2-nek!
4.
4.
simon 555
ezt be kell szereznem.már régóta vonz a játék.előbb az első részt akartam megvenni de ugy látom,hogy felesleges:D
3.
3.
attila 999
na most erre mit lehet mondani????
2.
2.
Mortis
Na, ha a friss gyerkőcöt odaültetjük a gép elé, akkor nyugdíjas korára akár meg is írhatja a LBP2 végigjátszását.
1.
1.
daenath
4.141.742 pálya, azta....78 ev vegig jatszani mindet, ez mar beteges :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...