Alice 2 - tartalmazza majd az első részt is

  • Írta: zoenn
  • 2011. április 18.
  • Hír
Link másolása
Júniusban tíz év után visszatér American McGee legsikeresebb játéka, az Alice, egy újabb beteg csodaországbeli kalanddal. A fejlesztők a minap megerősítették, hogy a Madness Returns dobozában találhatunk egy kódot, mellyel konzolokra letölthető az első, 2001-es Alice is. Éljen!

A legjobb az egészben, hogy ezért egy fityinget sem kell leperkálnunk külön, teljesen ingyen hozzájutunk a klasszikus elődhöz. Az ajánlat jelenleg még az Xbox 360-as és PS3-as verziókra igaz, nincs hír arról, hogy a PC-s verzió esetében is hasonló gesztusnak örülhetünk-e. Talán az is életképes elgondolás, hogy a második résztől függetlenül is elérhető lesz az Alice 1 XBLA-n és PSN-en?

American McGee megesküdött arra, hogy az Alice: Madness Returns egy életképes frencsájz következő darabja lehet, mely hosszú élettartammal fog büszkélkedni. Erre az online multiplayer és a DLC-k sora lesz a garancia. A letölthető tartalmakat tekintve nem csupán új ruhákat tölthetünk le a játékhoz hősnőnk számára, ezen tárgyak jelentősen befolyásolják a játékmenetet is, hiszen mindegyik ruhadarab további speciális képességekkel ruházza fel a kislányt.

Aki tehát kimaradt volna a tíz évvel ezelőtti rémálomból, most a második résszel párhuzamosan végigviheti a kapott kód segítségével. Reméljük, követendő példa lesz ez a jövőben más fejlesztőknél is.

6.
6.
#1: Ezt már nem tudod feljavítani, ezt konkrétan nulláról újra kéne tervezni. :(
5.
5.
Skyer
Hozzászokhatunk, hogy már alig-alig lesz olyan játék, ahova nem fog menni a dlc rendszer, vagy valamilyen mikro-tranzakciós nyomorékság.
4.
4.
Mortis
Megint a DLC-k. Istenem..
3.
3.
#1: Azért nyilván nem fog nagyon bénán festeni, kicsit biztos gyúrnak rajta.
2.
2.
faint13
"American McGee megesküdött arra, hogy az Alice: Madness Returns egy életképes frencsájz következő darabja lehet, mely hosszú élettartammal fog büszkélkedni. Erre az online multiplayer és a DLC-s sora lesz a garancia. "

Ez az amitől félek. Nem szeretem, amikor a készítők dlc-kel akarják kisajtolni belőlünk a maradék kis kevéske pénzünket. Legyen meg a második rész, legyen teljes, legyen feledhetetlen és maradandó, és ne akarják kiszúrni a szememet extra ruhákkal meg mütyürökkel, meg a sapkás nyuszikának a külön kalandjaival.
1.
1.
Gorre
Ez jó hír... De feljavított grafika nem lesz hozzá?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...