Mortal Kombat: Legacy - itt a második rész

  • Írta: zoenn
  • 2011. április 19.
  • Cooltúra
Link másolása
Nem várattak minket sokáig a Mortal Kombat webes filmsorozat alkotói: máris itt a második epizód! A történet ott folytatódik ahol abbamaradt, igaz, új karaktereket nem köszönthetünk. A minőség nem ugrott meg túlságosan, de bőven elegendő a rajongók számára. Vajon Kano győzni fog?

Érdemes egy kis időre félretenni a legújabb Mortal Kombat videojátékot a nagy nyúzás közepette, persze addig is a stílusnál maradunk. Vajon hogyan alakul a kommandós Jax, Sonya Blade és Kano sorsa? A félbemaradt szálat folytatja a Mortal Kombat: Legacy második epizódja. Akinek bejött az első rész, ezt se hagyja ki!

A hírért Bisur1996-nak jár köszönet!

26.
26.
Strelok
nem értem mi baj van azzal a "nyalókázo bácsival"... semmi félreérthető nincs benne.
25.
25.
Stack
Azért ez vicces, hogy 1:20-kor még az "előző rész tartalmából" megy, 7:10-nél meg már vége is...
Egyébként szerintem jó lesz ez. Kezd beindulni.
24.
24.
Hubert Cumberdale
#22: Aszittem csak az én fantáziám ilyen beteg :D Már tényleg nem kicsit zavaró a
"nyalókázó" bácsi :D
22.
22.
Wackor
#21: Tényleg le kellene cserélni a képed mert enyhén félreérthető :/
21.
21.
Optimus Prime
#18: Mert szegénynek már így is szétverték a fejét! Plusz így Jax-nek lerobbanhatott a karja és ez ok a spéci fémkarokra. Remélem nem olyan blődség lesz, mint a MK2 filmben.
A maga 9 percével, amiben elmondják mi történt a előző 12 perces részben... Nagyon gyenge, a film legalább humoros volt meg jó karakterek. Ezt csak Jeri Ryan miatt nézem.

U.i.: fiúk, cseréljétek már le a hírhez csatolt képet, mert... nos, asszem már más írta mire hasonlít hirtelen.
19.
19.
YTy
#18: Mert így akarta a rendező..
18.
18.
Harkat
A robbanásnál Kano miért nem sérült meg? Hisz ő is ott volt, elég közel.
17.
17.
M.invisible
Még nem láttam egyik részt se, de meg fogom nézni valamikor. Azt viszont látatlanban is tudom, hogy a sorozat célja az, hogy úgymond valós környezetbe helyezze az egész MK univerzumot. Eleve ezt nem lehet máskép, csak úgy, hogyha elfelejtjük, hogy van a Netherealm, hogy vannak istenek, meg túlvilági lények, képességek. Tudom, hogy ez az alapja az egésznek, de ha ebbe a kontextusba akarnák megvalósítani, megint csak kapnánk egy gagyi Herkules-Xena szintű MK Conquest-et.
Ezek szerint így meg egy agyatlan klisés akciót kapunk. Vannak dolgok amik nem valók a filmiparba. Szerintem MK is ilyen, meg általában a verekedős játékok. Bár az első film annak idején tetszett, de mai szemmel tekintve kicsit már vicces. Nincs az az érzésed, mint egy Star Wars megnézése után, hogy "hát igen, ez 77-be készült, de még ma is szívesen megnézem".
16.
16.
Kocsis92
szerintem kurvajó volt:D
15.
15.
Hubert Cumberdale
Kis költségvetés? khmm.. akkor annyit mondok Beyond Black Mesa. Szerintem itt egy ember gázsija többszöröse volt, mint amiből a bbm készült. És az mégis egy kiváló kis film lett.
14.
14.
Ferry89
Szerintem is teljesen korrekt ez a sorozat, kis koltsegvetessel dolgoznak. Ennyire telik belole. Kano meg mekkorat kapott:D
12.
12.
Bisur1996
most egy webes sorozattól ne várjunk sokat, főleg, hogy a Machinima is szponzorálja és a megtekintésekből él... ez a pénz világa...
11.
11.
Hubert Cumberdale
Nem éppen jó, de legalább sz*r. Túl filmes nekem, már szinte az arcom kapartam a végére, hogy ahhh ne már!!!! (és, hogy "akinek nem tetszik ne nézze"... ennél jobb közhely nem volt raktáron? Majd legközelebb kitalálom előre, hogy tetszeni fog-e, csak, hogy a kedvedben járjak. És ha volna rá pénzem, igen jobbat is tudnék csinálni, mert ebben nem volt olyan szöveg, amit 30 másik huszad rangú akció filmben ne hallottam volna már)
10.
10.
Macifasz
#8: "csináljon jobbat"

Ez a legszánalmasabb reakció arra, ha valakinek nem tetszik. Vagy akkor ezek szerint egy MK fan ne háborodjon fel azon, hogy ezzel a sorozattal kiirtották az MK eszmét és lényét, és azt, maiért sok millióan rajongnak érte, csak akkor, ha tud jobbat csinálni? Leírom még egyszer: a "csinálj jobbat" a legszánalmasabb reakció arra, ha valakinek nem tetszik egy film vagy játék.;-) Remélem azt már nem kell elmagyaráznom, hogy miért.
8.
8.
gucho
várjuk a folytatást,akinek meg nem tetszik ne nézze vagy csináljon jobbat
7.
7.
wildláma
6.
6.
wildláma
ez kicsit lapos lett ... azok a lassítások megint nem jöttek össze, meg az a tipikus klisé, hogy megsérti az egyik a másikat, majd a sértett fél ember feletti erővel és technikával harcol ... na gyajuk már
5.
5.
IceColdKillah
#3: Igen, a Carbon-ban ő volt Darius!
4.
4.
IceColdKillah
Ahogy a mester szokta mondani a tanítványnak: Alakul, de még nem az igazi...
Nekem még mindig nagyon szúrja a szemem hogy Sonya úgy 20 évvel idősebb a kelleténél. :S
3.
3.
waynerooney108
6:33-nál a csávó olyan ismerős. Valamelyik Need for Speed-be volt, nem???
2.
2.
Wackor
Ja igen meg amikor Jax olyat behúzott Kano-nak hogy kirepült a szeme, na az nem volt semmi
1.
1.
Wackor
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...