OPF: Red River - a harmadik fejlesztői napló

  • Írta: zoenn
  • 2011. április 19.
  • Videó
Link másolása
Ismét számos gameplay felvételnek lehetünk szem és fültanúi a héten boltokba kerülő Operation Flashpoint: Red Riverből. Ezúttal a multiplayer módról regélnek nekünk a Codemasters munkatársai. Hiába nagy a hangsúly a kompetitív összecsapásokon, azért az igazi ízt a kooperatív lehetőségek adják.

A játékosok az US Marine Fireteam tagja lehetnek, azon belül a Rifleman, Automatic Rifleman, Scout és Grenadier kasztok valamelyikébe bújhatnak. A co-op küldetésekbe bármikor becsatlakozhatunk, és a kampányt is végigtolhatjuk három barátunkkal egyetemben. A dicsőségről az online ranglista gondoskodik majd. Ha kedvet kaptál a valósághű lövöldözéshez, kedveled a sorozatot, mi több, unod már a Call of Duty-féle költői túlzásokat, akkor az Operation Flashpont: Red Rivernél jobbat nem találsz. Legalábbis konzolokon nem.

Köszönjük Cuppak!

18.
18.
Giggsy
#17: Az nem magyar zászló, csak nagyon hasonlít rá. Közelről már látszik, hogy van a közepén valami motívum.

Ami az ArmA, mostani OFP összehasonlítást illeti, való igaz, hogy ez kevésbé szimulátor, de azért még így is eléggé taktikus, és legalább nem kell hozzá egy erőmű, hogy játszható legyen.

Amúgy játszottam vele pár pályát és eddig bejön, sok mindent javítottak az előző rész hiányosságaiból, cserébe tettek bele néhány új hülyeséget...
Az MI mintha butult volna (az ellenfelek néha nekünk háttal ácsorognak miközben zárótűz alatt állnak, a csapattársaink meg előfordul, hogy lazán belesétálnak a mi tűzsávunkba, miközben tüzelünk - bár általában szólnak előtte, de van, hogy elfelejtik - de a legidegesítőbb mégis az, hogy nem kikerülnek minket, hanem arrébb lökdösnek, ha úgy adódik lazán kilöknek minket a fedezék mögül, megtaszajtanak lövés, vagy célzás közben és ez egy idő után rohadt irritáló tud lenni)
És hát nem tudták kihagyni a tipikus CoD-os marhaságot, hogy minden jelentős feladat ránk van bízva. Mi kérünk légicsapást, mi lőjük ki a tankokat RPG-vel, a helikoptereket Stinger-rel, még akkor is, ha egyébként az RPG fellelési helyéhez a másik két tűzcsapat mérföldekkel közelebb van.

Ezektől eltekintve jó lett, a küldetések változatosak és összetettek, a grafika javult az előző részhez képest, a sztori jobban ki van dolgozva, szóval összességében elégedett vagyok a vétellel.
17.
17.
miki1105
Hopp 2:11 magyar zászló. Aki játszott az Operation Flashpoint Cold War Crisis-el az tudja hogy ezek már nem OFP-ék. Maradok inkább az Armánál, de azért ezt is kipróbáljuk. Mostanság muszály ide irni hogy Ez Egy Saját Vélemény És Senki Lelki Világát Nem Akarom Megbántani. Hátha ebből nem lenne "veszekedés".
16.
16.
Giggsy
#15: Nálunk igen, az USA-ba érkezik majd csak nyáron.
15.
15.
XDannyL
Mi az hogy július 6??? Nem úgy volt, h holnap kerül piacra? :O
14.
14.
NoRush
#11: Hátha kifogy a lőszer akkor már mind1 ... :) Futhatsz amennyit akarsz ... tudni fogod h neked befellegzett (max ha egy lángész vagy, gyorsan kitalálsz vmi jó stratégiát, amivel megúszhatod)
13.
13.
barca428
tudna valaki segíteni, hogy kell légitámogatást kérni?
12.
12.
imigreen
Tetszik a játék! Csak részemről a co-op-al van a baj, mármint h azon van a hangsúly!
Hatalmas lenne ebben a környezetben az ember vs. ember küzdelem. Persze az összehangoltság ugyan úgy alapfeltétel lenne. Amióta multizok FPS-ekkel azóta ezt a játékot keresem de nem sikerül rátalálni.
11.
11.
Wackor
#8: Aha és azt ki mondta lő és meg is hal? Azért aki egy CoD-ban olyan sokszor meghal, az nem nagyon FPS-re termett
10.
10.
Gorre
#9: Azt nem mondtad, hogy hány év óta nincs a közelükben sem ilyen játék...
9.
9.
Giggsy
#6: És abból mikor is jelent meg utoljára új rész? Nem mostanság... Jelenleg csak az Arma van és az OFP.
8.
8.
NoRush
#4: Jahh, hát persze ... :) Megnézném valójában minek örülnél jobban, annak, hogy egy ellenséges területen többet futsz mint lősz, vagy annak, hogy tűz alá vonnak és lövöldözöl mint egy hülye gyerek - aztán csak kinyirnak ... :) Erről ennyit. Ez a játék nem egy adrenalin dús CoD, hanem OF. Nem tudom, mit lehet abban élvezni, hogy mész, lősz és meghalsz, mész lősz és meghalsz ... és igy tovább és tovább, amig meg nem unod és letörlöd a "világ legjobb játékát" a gépedről, mondván: Monoton és Unalmas ;)
7.
7.
wigyory
Én nagyon birom az FPS-eket, de még várok és gyűjtöm az infókat-nehogy bevásáróljak egy olyan game-t ami nem nyeri el a tetszésemet és játék közben átmegy unalmasba.
6.
6.
Gorre
#5: Delta Force Black Hawk Down?
5.
5.
Giggsy
#4: Épp most igazoltad az előtted szóló igazát :)) Ha nem tetszik neked az nem azt jelenti, hogy szar, hanem azt, hogy ezt nem neked készítették.

#3: Azért az ArmA után még így is ez a leginkább szimulátornak nevezhető FPS. Ilyen szempontból más nincs is a közelükben.
4.
4.
AnimeWarlord
Ritka egy unalmas játék az már biztos. Az előző részben is több kilométert futottam mint ahogy golyót előttem.
3.
3.
Mortis
Annyira valósághű úgysem lesz...Mondjuk egy CoD-Pistikének már ez is biztos abszolút taktika.
2.
2.
Giggsy
Én nagyon várom, nekem az előző rész bejött. Akadtak ugyan hibái, de ha azokat kijavították, szerintem akkor jó eséllyel az év második legjobb FPS-e lesz.
1.
1.
shatterhand
állítólag jobb lett mint az előd
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...