Még mindig vezet itthon a Crysis 2

Nem csillapodik a Crysis 2 iránti lelkesedés, a Crytek FPS-e majdnem ugyanott tart, ahol elkezdte: bár a PC-s eladások visszaestek valamivel, a konzolokon még mindig a játék vezet, és ez az összesítésben is elegendő volt az aranyéremhez - bezzeg a Shift 2: Unleashednek nem jött össze.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#40
#29: legjobb fps?
őőőő erre inkább nem, mondok semmit.. nem mondom hogy rossz, de szerintem te a doom 1-en kívül sok fps-sel nem játszottál. :) egyébként meg akinek erős a pc-je ajánlott vétel.
...
ja, meg a konzol.
#39
#38: Szerintem csak ízlések és pofonok. Valaki azt nézi milyen lehetett volna és akkor jogosan háborodik fel, én meg azt nézem milyen lett és azt mondom tetszik amit látok attól függetlenül, hogy lehetett volna jobb is, mert az tény, hogy a battlefield 3 is megjelenik konzolra, de azokon le lesz butítva nem gyengén. Szóval tény, hogy tudtak volna jobbat is, de talán majd a harmadik részben...
#38
Törölt felhasználó
#hubert: Irtam egy regényt, azt letöröltem :)

Rövidre fogva talán azt tudnám mondani, hogy olyan ez, mint amikor a hülye-gyerektől elveszik a játékát, majd adnak neki egy "majdnem ugyanolyat". El lesz vele, még talán tetszeni is fog neki, de mégsem ugyanaz és keserű marad a szájíze.

Csak annyit tennék még hozzá, hogy mi pc-sek a 2007-es eredeti fejlesztése helyett kaptunk 2011-ben egy 2005-ös pc-re butított valamit, (512mb-ramra, meg ati x1900-ra :))) Amit érezni kell: hogy milyen volt és milyen lehetett volna (amilyet kommunikáltak), ehhez képes nem olyan lett ! :(
#37
#34: néma karakterrel nincs gáz szerintem. (Half life)
Az földönkívüliekről meg annyit, hogy az első részben kiderül, hogy ott a hegyben egy több ezer éves űrhajó van, több ezer éves földönkívüliekkel, és az evolúció és a technikai fejlődése náluk is működik szerintem.
#36
#35: Minek? JACUZZIII!!! xD
#35
Törölt felhasználó
#10: Mutter meg takarított utánad vagy hogy? :D:D
#33
Azt nem értem, hogy a shift 2 mért nyolcadik??? Egyzser hetedik(pc), egyszer második(ps3) és egyszer negyedik(xbox360), és akkor az összes konzolt felsoroltam amin van, ebből hogy lett nyolc???
#32
Dcrysis: Mért nem olyan jó mint az első rész? Csak kérdezem, mert eddig csak a bugokat soroltad, de most elmondanám, hogy az első részben is volt nem kevés. Sőt! Nekem ott volt ilyen bugom, hogy egy résznél mindig bele estem a földebe. A Warsba meg most is vannak ilyenek, SŐT!!!! A warsban sokkal több bug van mint a cry 2 multijában. Kezdve a fegyver nélküli ellenfelektől, akik ugyan úgy lövöldöznek, a fel nem robbanó gránátokon át az eltűnő rakétákig rengeteg hiba van benne 5 ismétlem 5 patch után is! Akkor most miről is beszélünk? És igen engem is idegesít, hogy elvesznek a pontjaim, meg a feloldott tartalmak de, ha összességében nézzük a játékot,( ami szerintem nem egy battlefield, hogy ilyenkor a multira gondolj) egy nagyon jó gamma. A storyra azt mondják gyenge. Most komolyan mivel gyengébb mint az első részé, ahol minden pályán volt fél percnyi story? Meg ne fikázza már az a storyt aki nem is tud angolul ergo nem is értett belőle csak annyit amennyit szöveg nélkül is le lehet venni. A grafika meg ne legyen már mérvadó! Szerintem azok fikázzák a játékot, akiknél az első rész maxon futott és rajíthattak, hogy nekik jól fut nekünk meg nem, és most ezzel már nem vághatnak fel a második résznél.
#31
#28: ...Viszont legalabb jol porog ! XD ^^
#28
#23: Nem azért haver de te beszívtál? xD Nagyon pörögsz :D
#27
Azért szép lassan fogy az Alan Wake is...
#26
#22: MyCrysis/Fórumok

RENGETEG ember panaszkodik hogy folytonos szerver hibák vannak, elvesztik a többjátékos módban szerzett szintüket, CrossFire/SLi módban tapasztalt hibák, a menüben duplán játszódik le a zene, elhalálozás után nem lehet fegyvert váltani, rengetek a csaló a többjátékos módban, stb.

Alig találok szervereket, vagy irtó nagy a ping, vagy pedig az a kevés szerver ami aktív, tele van. Hamar vége lesz ennek.
#25
#5: Minecraft-et :)
#24
látom még alant is veszik helyes ..jó jó ....legalább lesz folytatás :D
#23
sztem zsír anyag... 9 pont ... x 360 vettem ...semmi extra hiba ...most az h az ai néha rakoncátlankodik de téll ritkán....de ha nem akk odapattint a rendszernek ..a katonák be**arás jól viselkednek..hihető :) ahm majdnem minden játékban megtalálható ez a hiba ....vagy sokkal bitangabb hibák .. stb :D ..ahm kérdem én minden játék tökéletes ? .!! ...néhányan savaznak itt mindent ...nem tetszik ...akk nem ....fps fanoknak kötelezőőőőőőőőőőőő !!!! ... ahmm a lettttőőőtőöőöőögetős nem veszek semmit kis gyerekek meg ne fúúúúúúúúúúúúúhhhzzanak h nem tom befejezni a x - y pályát ... úgy kell neked :D :D ....Nahh de hajrá ea ... :D ..beleadtak mindent ..:) ahm sztem örüljünk h kijött eme game :) majd jön a rage ...majd azt is lesz aki le**ádja :D pedig rossz valszeg nem lesz :D nah de mind 1 :D ... örülök h vezet a cry..:) cry -ról jut észbe ..a far cry 2 nah az téll nem volt nagy eresztés a graffon kívűl...mert dög .-eszméletlen .dög -unalom volt :D ..sims na az az igazi értelmetlenség...:S ... ez leköt vkit ? szórakoztat ? ...hosszassan .. ? ..előveszed ne adj isten 1 év múlva ...vissza gondolsz majd rá vha ? ...stb..nem hinném ... és veszik mint a bambit :S
#22
#20: Pcn se tapasztaltam semilyen ekkora bugot, sőt körbe köbe futkosó katonákat sem, egyedül az AI volt néha gyerekes, de hol nem?
#21
K2 The HighestModerátor
A Crysis simán megérdemli a helyet...Nagyon jó játék lett...Nálam sem volt egy bug sem. Origival tolom:)