Komplett tatarozáson megy át a Resident Evil 6

  • Írta: fojesz
  • 2011. április 20.
  • Érdekesség
Link másolása
A Capcom producere szerint a Resident Evil hatodik része teljes átalakításon megy majd keresztül, s bár bizonyos tekintetben figyelembe veszik majd az elődök által lefektetett alapokat, az új játék mégis teljesen más lesz. Nem, nem az Operation Raccoon City-ről van szó, hanem az igazi hatodik részről.

Bár a Resident Evil hatodik részéről a Capcom több munkatársa is nyilatkozott már, azt nem tudni, hogy ők tulajdonképpen mit értettek a bűvös "Resident Evil 6" munkacím alatt. A nemrég bejelentett Resident Evil: Operation Raccoon City ugyanis nem a Resident Evil 5 folytatása lesz, hanem afféle spin-off, amelyben akár meg is másíthatjuk a Resident Evil történetét, például Leon kivégzésével.

A Capcom producere, Masachika Kawata szerint a sorozat következő része - vagyis az igazi folytatás - komplett átalakításon esik majd át, de ennek ellenére nem hunynak szemet az előző játékok szerepe felett: "A sorozat teljes felújításon megy majd keresztül minden tekintetben, de nem feledkezhetünk meg az előző részekről, melyek rengeteg lehetőséget teremtettek a cím számára" - nyilatkozta az úriember a spanyol MarcaPlayer magazinnak.

Kawata csak annyit volt hajlandó elárulni az új résszel kapcsolatban, hogy teljesen más lesz, még afelől sem nyilatkozott, hogy a túlélő horror, vagy inkább a lövöldözős vonalat fogják-e erőltetni a jövőben.

A Resident Evil sorozat idén ünnepli a tizenötödik születésnapját, a jeles alkalomból több új játék is készül: PS3-ra és Xbox 360-ra jön a Resident Evil: Operation Raccoon City, illetve a Resident Evil Code: Veronica X és a Resident Evil 4 HD-verzióját tartalmazó Revival Selection, míg 3DS-re a The Mercenaries 3D és a Revelations fog megjelenni.

Köszi daenath!

22.
22.
NECROSMOKE
A HD-s részek is jók lesznek.Igy nem kell PS2 végigtolnom,mert terveztem,hogy beszerzem.
20.
20.
Noozi
Hát én bizakodom mindenesetre!az irányítás okk a 4-5 böl a racoon citybe visszatérnek a zámbik de súter formában..túrják össze a dolgoat öntsék nagykon egy kis borzongással és tádáá mindenki boldog lesz.
11.
11.
daenath
Hat a 4 utan nalam lehuzta magat a RE sorozat, akkar csak a film amit csinaltak belole, az egyik hsz-en jot derultem :D "lődd le az afrikai mozgássérülteket" hat valami ilyesmi volt tomoren az 5. Szerintem a 6 is ilyen "elore mint a ruszkik azt mindent szetcsapni" stilus lesz.
Ez kell a nagyerdemunek, 10 tonna loszer meg 5, db.-kent 1 tonnas bazi nagy paritya, azt darraljuk a fasirtnak valo husi felhozatalt :P
10.
10.
mamgu
#6: "afrikai mozgássérülteket" :DDDD
de komolyan ez a vége felé már olyan se ez se az
A gameplay megragadt a régi stílusnál arégi részeknél jó is volt de a nagy nyitott terekhez meg a mozgássérültekhez viszonyítva nem elég dinamikus a fő karakterek mozgása
pl.: szánalmasan cammognak amikor a mozgássérültek támadnak pláne mikor egyszerre több irányból , ha nem lenne a füstös képü végig mellettünk egy kínlódás lenne az egész .
Lehet hogy ez ide sok lesz de leírom , szerintem hiányzik már az egészből a gótika .
9.
9.
wigyory
Ez a sorozat nálam is kiemelt helyen van, a 4.-még oké de az 5-már tényleg céllövöldébe illő anyag lett szerintem is.Most hogy kijelentik hogy komoly változás előtt állnak,hát mit mondjak - kiváncsi leszek hogy mit raknak össze.
8.
8.
keiji maeda
#6: az 5. rész megfelelő befejező rész volt am ugy meg a resident 1 ben lévő karakterekkel , Jill valentine Chris Redfield, Albert Wesker , és amugy meg egyik része sem volt túlélő horror mind inkább akció jellegő volt.- az 1-2-3- a kameranézet miatt nem lehetet horror soha a 4. meg az 5. részt inkább akciónak hívnám egy-két horroros résszel , deh ettől eltekintve szerintem eddig nagyszerű sorozat volt.
7.
7.
keiji maeda
a capcom még egy sorozatot kipróbál milyen lesz átalakítva , engem a devil may cry-al is ezzel baszot fel szerintem a resident se fog tetszeni deh még odébb lesz ez mire kész lesz
6.
6.
Hubert Cumberdale
A végén hellokittyvel kell rózsaszín lufikat kiszúrkálni.....Az 5-nek sem volt sok köze a túlélő horrorhoz, inkább "lődd le az afrikai mozgássérülteket" stílusú játék volt.
5.
5.
Mortis
Nem nehéz kitalálni: Lövöldözés felé tolják.
4.
4.
Jason Voorhees
Számomra a RE4-nél véget ért az egész. Már az sem olyan lett, amilyennek eredetileg reklámozták, de végig játszottam. Az ötödik már olyan hadsereg propaganda játék ízű, még úgy is néz ki, mint valami afganisztáni hadművelet.
3.
3.
Raziel88
#1: Ez nem mindig igaz. :)
2.
2.
Raziel88
1.
1.
AnimeWarlord
Jó persze, állandóan ígérnek fűt-fát és soha nem lesz belőlük semmi. Általánosan, egy sorozatnak a legújabb része mindig gyatrább az előzőnél.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...