Komplett tatarozáson megy át a Resident Evil 6

A Capcom producere szerint a Resident Evil hatodik része teljes átalakításon megy majd keresztül, s bár bizonyos tekintetben figyelembe veszik majd az elődök által lefektetett alapokat, az új játék mégis teljesen más lesz. Nem, nem az Operation Raccoon City-ről van szó, hanem az igazi hatodik részről.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#28
#26: ezzel is egyetértek csak a grafika tud haladni
#27
#25: egyetértek meg kell dolgozni a pénzért meg midenért és a történet is fura de király volt a 4 is meg az 5 is
#23
#21: Sztem nem én járattam már le magamat a legelső kommentel. A drog meg hogy jön ide? Vagy egyáltalán mit tudsz te a drogokról? Amit ki guglizol, meg amit a tv mond? A drogokkal max elbasszák az életüket nem lesznek retardok, de azt verném agyon, aki a gyerekével Thomas a gőzmozdonyt nézet. Meg amúgy is mit kell ide jönni és ilyen stílusban ócsárolni a kommentelőket aztán még te mondod, hogy hagy legyen már saját véleményed? Hát akkor most miről is beszélünk?
#22
A HD-s részek is jók lesznek.Igy nem kell PS2 végigtolnom,mert terveztem,hogy beszerzem.
#20
Hát én bizakodom mindenesetre!az irányítás okk a 4-5 böl a racoon citybe visszatérnek a zámbik de súter formában..túrják össze a dolgoat öntsék nagykon egy kis borzongással és tádáá mindenki boldog lesz.
#19
#14: hát a resident evil 5 Lost in nightmare kiegészítő szerintem elégé horror érzést ad , azt játszottad ?
#17
#15: Szerintem itt mindenkinek ugyan olyan joga van kinyilvánítani a véleményét a játékról és annak a részeiről mint neked! Amúgy meg "bla bla bla" kit érdekel a habi dumád?
És ezért van egyre több retardált, mert 13 évesen Thomas a gőzmozdonnyal játszanak ;)
#16
#15: Egyet értek , haladni kell a korral , szerintem hatalmas rész volt az 5. Resi . Imádtam, coop pedig egyenesen isteni volt benne :) Viszont csatlakozom 1-2 előttem szólóhoz , kicsit több para mehetett volna , amúgy semmi kivetni valóm nem volt . Ja még talán 1 dolog amit szívesen látnék ... és azok a régimódi Zombik ! Amúgy meg most jön a Code Veronica HD , egyenlőre azis megteszi :) De nagyon remélem hogy a 6. rész hasonló lesz mint az 5 , csak kicsit több parával !!!
#11
Hat a 4 utan nalam lehuzta magat a RE sorozat, akkar csak a film amit csinaltak belole, az egyik hsz-en jot derultem :D "lődd le az afrikai mozgássérülteket" hat valami ilyesmi volt tomoren az 5. Szerintem a 6 is ilyen "elore mint a ruszkik azt mindent szetcsapni" stilus lesz.
Ez kell a nagyerdemunek, 10 tonna loszer meg 5, db.-kent 1 tonnas bazi nagy paritya, azt darraljuk a fasirtnak valo husi felhozatalt :P
#10
#6: "afrikai mozgássérülteket" :DDDD
de komolyan ez a vége felé már olyan se ez se az
A gameplay megragadt a régi stílusnál arégi részeknél jó is volt de a nagy nyitott terekhez meg a mozgássérültekhez viszonyítva nem elég dinamikus a fő karakterek mozgása
pl.: szánalmasan cammognak amikor a mozgássérültek támadnak pláne mikor egyszerre több irányból , ha nem lenne a füstös képü végig mellettünk egy kínlódás lenne az egész .
Lehet hogy ez ide sok lesz de leírom , szerintem hiányzik már az egészből a gótika .
#9
Ez a sorozat nálam is kiemelt helyen van, a 4.-még oké de az 5-már tényleg céllövöldébe illő anyag lett szerintem is.Most hogy kijelentik hogy komoly változás előtt állnak,hát mit mondjak - kiváncsi leszek hogy mit raknak össze.