Zelda: Ocarina of Time 3D - új infók és látnivalók

A The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D már most az egyik - ha nem a - legütősebb cím a Nintendo 3DS-en még annak ellenére is, hogy a játékot anno rongyossá játszottuk Nintendo 64-en. A 3DS azonban nem csak nosztalgiára lesz jó, bőven vár ránk újdonság is, ha a 3D-s változat mellett döntünk.

A The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3DS-es verziója június 17-én kerül majd az európai boltok polcaira, s hogy legyen okunk megvenni az új kiadást, Miyamotoék nem csak a 3D-vel akarják kiszúrni a szemünket, de tartalmi újításokat is ígérnek a rajongóknak.

Akkor is érdemes lesz belevágni a 3DS-es Ocarina of Time-ba, ha N64-en annak idején százszor végigjátszottad: az új Master Quest mód komolyabb nehézséget és játékbeli változtatásokat tartogat majd a fanatikusok számára. A feladványok bonyolultabbak lesznek, a felszerelések és az ellenfelek is másutt találhatók meg, ráadásul utóbbiak nem is adják könnyen magukat. Hyrule vidéke is megváltozott: a fejlesztők egyszerű tükrözéssel fordították meg az egész játékvilágot.

A Boss Challenge mód is extra kihívásokat tartogat: egy bizonyos pontszám elérése után a játékosok külön játékmódban csaphatnak össze a már legyőzött ellenfelekkel, s akár szép sorjában, egyesével lenyomhatják őket. Ha mindez nem lenne elég, a Nintendo itt is bevezeti a már jól ismert Super Guide funkcióját: ennek segítségével kis játékbeli videókon vehetjük szemügyre, hogy mit kell csinálni, ha elakadunk. Szigorúan kezdőknek.

A galériánkban egy rakat kép landolt daenath jóvoltából, az új információkat xXgoronikahunXx küldte be - köszönjük!

5 komment - szólj hozzá!