Alice - McGee utolsó dobozos játéka lehet

  • Írta: InGen
  • 2011. április 21.
  • Érdekesség
Link másolása
A legendás játéktervező, American McGee beszélt stúdiójának jövőbeli terveiről, melyek között érdekes módon nem nagyon szerepelnek AAA-kategóriás dobozos játékok. Sőt, McGee elképzelhetőnek tartja, hogy nem is fognak több teljesárú, dobozos anyagot készíteni a belátható jövőben.

Nem kapkodják el az Alice: Madness Returns fejlesztését American McGee stúdiójánál, a Spicy Horse-nál. Ennek ellenére a világhírű designer már eléggé biztosan tud nyilatkozni jövőbeli terveikről: elmondása alapján az Alice lehet az utolsó teljesárú dobozos játékuk, legalábbis egy jó ideig biztosan. Hogy akkor merre tovább?


"Úgy gondolom, hogy a hordozható masinák piaca, főleg az Android-környezet egy hatalmas robbanás a játékiparban, mind a fejlesztők, mind pedig a vásárlók számára. Úgy gondolom, hogy rengeteg lehetőséget fog nyitni a kreatív és felfedező kedvű fejlesztők számára, főleg a szociális és az összekapcsolt játékban" - nyilatkozta McGee, majd hozzátette, hogy cége a jövőben az ingyenesen játszható PC-s anyagokra, később pedig a mobilplatformokra fog koncentrálni.

Habár McGee-nek már vannak tervei az Alice 3-ra, korántsem biztos, hogy még egy folytatásra vevő lesz az Electonic Arts. Valószínűleg minden a Madness Returns sikerétől függ majd; ha megbukik, akkor McGee valószínűleg nem fog még egy AAA-kategóriás játékot készíteni.

6.
6.
Ki kell, hogy próbáljam, mert eddig olyan szinten negatív véleménnyel vagyok ez iránt, hogy azt elképzelni is szörnyű ! Az ilyenekből szoktak lenni a nagy szerelmek ! :)
5.
5.
SSJ Gábriel
#4: "Habár McGee-nek már vannak tervei az Alice 3-ra, korántsem biztos, hogy még egy folytatásra vevő lesz az Electonic Arts"

Vagyis a szerződésnek vége ha nem kell a játék. (Alice 3)
4.
4.
XDannyL
#3: Lehet, h szerződések kötik az EA-hoz...
3.
3.
SSJ Gábriel
Ha az EA nem lenne vevő a játékomra,vinném mondjuk az Activision stúdiójába,de ha annak sem kell,akkor valami mostanában egész ismert,de még nagyon új játékfejlesztőhöz.
Mellesleg én is várom már az Alice 2-t.
2.
2.
Mortis
Valamikor biztos visszatér még hozzájuk, de szerintem is logikus lépés váltani. A helyében én is azt tenném.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...