Kinect Star Wars pletykák keringenek

Először az E3-on láthattuk mozgás közben a Kinectre épülő Star Wars-játékot, és az alapján rögtön el is könyveltük, hogy irgalmatlanul gagyi lesz. Közben a felszínre került néhány pletyka, amik egy fokkal ígéretesebbé teszik a játékot, ezekről számolunk be nektek most.

Az persze alap, hogy fénykardozhatunk, és azt is reméljük, hogy az E3-as bemutatón látott borzalmas dashelésen kívül kitaláltak még valami más metódust is a mozgásra. Szerencsére azonban úgy néz ki a dolog, hogy nem csak a jedik nemes fegyverét forgathatjuk majd, hanem tartogat még néhány érdekességet az anyag.


A frissiben kiszabadult pletykák szerint például helyet kap majd a Baljós árnyakból megismert podracing is, amit persze majd valahogy úgy kell játszanunk, mintha egy képzeletbeli kormányt markolásznánk. Ez még akár működhet is, bár a fogatversenyek sebességét és a Kinect késleltetését tekintve kialakulhatnak érdekes szituációk.

Talán ennél is királyabb, hogy valószínűleg alakíthatunk majd rancort is (tudjátok, az a nagy lény, akit a Jedi visszatérben rászabadítanak Luke-ra), akivel össze-vissza taposhatunk, zúzhatunk, és kiélvezhetjük, hogy nagyok vagyunk és erősek.

Ezen kívül bekerül a játékba egy jedi párbaj mód, ahol két ember mérkőzhet meg a Kinect előtt állva, vagy ülve, mert úgy fest, hogy a készítők az utóbbit is megoldották valahogy.

19 komment - szólj hozzá!