Kinect Star Wars pletykák keringenek

Először az E3-on láthattuk mozgás közben a Kinectre épülő Star Wars-játékot, és az alapján rögtön el is könyveltük, hogy irgalmatlanul gagyi lesz. Közben a felszínre került néhány pletyka, amik egy fokkal ígéretesebbé teszik a játékot, ezekről számolunk be nektek most.
  • Írta: InGen

Kommentek

#19
#11: Szerintem meg egy űrhajós SW kéne már, mondjuk egy X-Wing Alliance folytatás vagy az Empire at Wart is lehetne folytatni. A Shadow of The Empire-t mondjuk lehetne folytatni csak sajnos a jó öreg Dash elég mellékszereplő a sztoriban azóta is. Igazából csak egy Han Solo klón volt. :P
#17
#14: (fojtás)
#16
#13: Detto!
#15
Hát ez így elég vékony :) Úgy érzem nagy szenvedés van ezzel a Kinectel amikor nem sima ugrabugra játékot kéne fejleszteni. :)

Grabowsky30+: Hát most erre mit lehet mondani? :) Nem is tudja az ember, hogy hol kezdje a jó SW játékok felsorolását. :) Dark Forces? X-Wing? X-Wing vs Tie Fighter? X-Wing Alliance? Jedi Knight sorozat?
#14
az erőfolytást jó lenne ha beleraknák, kineckt előtt jól bele tudná magát élni az ember :D
#13
Legjobb Star Wars játék szerintem a Jedi Academy :) Mai napig tolom még Multiba :D Pedig 2003-as :P Jedi Outcast 2 is jó és szerintem a TFU 1-2 se rossz...
#12
#3: Republic Commando, Jedi Knight I-II, Knights of the Old Republic... van jópár még ezen kívül is :)
#11
Jedi knight, Shadow of the Empire, Kotor(single player!), Racer. Ezeket kéne folytatni. De főleg a Jedi knigh-ot.
#10
Szerintem ebből a koncepcióból egész jó játékot lehet csinálni, csak nehogy olyan legyen ami korábban volt abban a videóban.
#9
Rogue Squadron szeretnék már régóta vagy Shadow on the Empire HD felbontásba vagy Jedi Knight kellene a népnek szerintem.A Star Wars MMORPG nem nagyon érdekel szerintem bukás lesz mint a Star Wars:Galaxy .
#8
Nem tudom, tényleg nem tudom. Első gondolatom az, hogy megint megfogják erőszakolni az univerzumot és mi, rajongók megint "sírni fogunk". A második, hogyha jól megcsinálják és nem erőltetnek bele az alap történetbe semmi baromságot(pl. Starkiller...x)), akkor egész jó kis anyag is kisülhet. Érdemes lenne a Jedi-Polgárháborúba helyezni a játékmenetet.

3: Bújj a manaan-i óceán alá!
#7
A közelgő swtor mindent el fog söpörni az útjából....
Legalább is reménykedek benne!

Bár egy nagyon reális játék (a karakter ill. a fénykard egy az egyben úgy mozogna ahogy te) nagyot durranhat...
#6
Törölt felhasználó
#3: Dark Forces, az első ! :)
#5
#3: Pedig nagyon sok jó van(pl.:star wars battlefront 1-2,star wars knights of the old republic 1-2,star wars racer revenge,meg még van egy-kettő).
#4
#3: pedig van
#3
Igazán jó SW játékot én még nem láttam.
#2
ülve? wtf?
#1
Pfff amekkora vizet zavart szerintem akkora pofára esés lesz belőle...