Bemutatták az új Harry Potter játékot

Nyáron végleg befejeződik a Harry Potter-sorozat, mozikba kerül az utolsó film, és megjelenik az utolsó játék is. Az utóbbi időben kisfiús frizurákat preferáló Emma Watson vezeti fel a Harry Potter és a Halál ereklyéi című rész második játékváltozatát, amely a mozipremier előtt mutatkozhat be a nagyközönség előtt.

Az, hogy lesz új játék, nem okozott meglepetést. A hetedik Harry Potter könyv adaptációjának kettévágása után borítékolható volt, hogy az Electronic Arts is két játékot fog kiadni, az meg már más kérdés, hogy míg a filmek esetében ez jól is elsülhet, a játékváltozatok között nem sok különbség lesz, ez az új trailerből is érződik.

Márpedig az első Halál ereklyéi nem volt jó játék, a kritikusok nem szerették. Bár az EA konkrétumokat még nem közölt a folytatás játékmenetével kapcsolatban, az előzetesből kiderül, hogy a külső nézetű akció stílus megmarad, és a motoron sem változtattak számottevően. Az új film premierje július 15-én várható, a játék egy nappal korábban, július 14-én kerül az európai boltokba polcaira - PC, PS3, Xbox 360, Wii és DS platformokon keressük majd!

18 komment - szólj hozzá!