Fizetős szolgáltatást indít az EA Sports?

  • Írta: fojesz
  • 2011. április 24.
  • Pletyka
Link másolása
Ahogy arról nemrég beszámoltunk, az EA Sports vezetője, Peter Moore felvetette, hogy a kiadó a jövőben átfogó, minden játékra kiterjedő állandó profilrendszert vezetne be, most pedig azt pletykálják, hogy prémium szolgáltatást indítana konzolokon, amiért akciók, DLC-k és más extrák járnának cserébe.

A Pasta Padre által megszellőztetett dokumentumok szerint fizetős szolgáltatás indítását tervezi az EA Sports. Az új rendszer PlayStation 3-on és Xbox 360-on működne, és kiterjedne a Madden NFL, a FIFA, az NHL, a Tiger Woods PGA Tour, az NCAA Football és az SSX címekre is - érdekesség, hogy az NBA Elite nem szerepel az említett nevek között.

A szolgáltatásra előfizetve a felhasználók különféle akciókat kapnak a DLC-kre, exkluzív, ingyenes letölthető tartalmakhoz férhetnek hozzá, a boltokba kerülés előtt szerezhetik be a legújabb játékokat, átcipelhetik a fizetős tartalmakat a jövőben megjelenő címekbe, valamint kiterjeszthetik az "EA Sports élményt" PC-re és a webes felületre.

A Pasta Padre találgatása szerint 15-35 dolláros éves előfizetési díjól lehet szó, s bár az Electronic Arts nem erősítette meg az értesüléseket, nem kizárt, hogy a vállalat valóban valami újdonságon dolgozik. Nemrég az EA Sports fejese, Peter Moore említette meg, hogy hamarosan új profilrendszert vezetnek majd be, amely egyetlen account alatt, platformtól és epizódtól függetlenül fogná össze az összes sportjátékukat.

6.
6.
Maci80
Ha ezt megcsinálják az tuti hogy mások is csatlakoznak hozzájuk,és akkor már triplán húznak le minket! Ez a DLC dolog kezd egy kicsit elfajúlni,már nem kapunk teljes játékokat ha nem vesszük meg a kiegészítéseket a "teljes" játék mellé! És ezek után még fizessünk elő az összes álltalunk megvett játék gyártójának ha maximálisan ki akarjuk élvezni az adott terméket?Na elmehetnek most már a búsba!
5.
5.
wigyory
3# Ez valóban jó ötlet, csatlakozom. Amúgy meg remélem hogy egyedül maradnak az ötlettel és nem inditanak kampányt- vagy lavinát ebben a dologban.Nem vészes a dij értéke ha valóban extrákat is kaphatnak érte, de vajon lesz piaca ennek a csomagnak.
4.
4.
NECROSMOKE
Na csak csinálják mert biztos kapnak noob-at akik fognak fizetni.
3.
3.
Neo1989
Én azt csinálnám hogy egy ilyen tial szerű alkalmazást hoznék létre mondjuk 1 héten át lehetne ingyen használni így nem vénének zsákbamacskát és eldöntetnék hogy tényleg megéri e fizetni érte .
2.
2.
Mortis
Az extrák fejében nem tűnik olyan soknak, de vevőek lesznek e rá az emberek? Az még elválik.
1.
1.
SSJ Gábriel
Hát,meglátjuk hogy milyen lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...