Traileren a Wipeout: In the Zone

  • Írta: zoenn
  • 2011. április 26.
  • Videó
Link másolása
Az ABC hazánkban is futó, extrém vetélkedője, a Lehetetlen küldetés, melyben különböző ötletes akadályokat kell leküzdenie a résztvevőknek, hamarosan játékformában is tiszteletét teszi. A teljesen Kinect mozgásérzékelőre kihegyezett játék abszurd mozgásra és egyensúlyunk megtartására épít.

Talán kissé korosabb olvasóink emlékeznek még a Játék határok nélkül című vetélkedőre: nos az ABC-n futó Wipeout kétség kívül sokat merített az akadálypályás versengések klasszikusától, még ha inkább az esésekre és a poénokra is mennek rá. Hazánkban a Viasat 3 tűzte műsorra Lehetetlen küldetés címen, számos rajongóval bír, így az Activision jóvoltából egy játékadaptációnak is örülhetünk. A Wipeout: In the Zone-ban a Kinect segítségével nekünk is le kell gyűrnünk a hatalmas akadályokat, futással, mászással és egyensúlyunk megtartásával.

Természetesen semmi köze nincs a PS3-exkluzív Wipeout-sorozathoz.

8.
8.
mattte12
Miért nincsen magyarországon a játék ? nem tudja megmondani nekem valaki ?
7.
7.
Joc1
A vetélkedőt imádom, de ezért nem fogok kinectet venni :D
6.
6.
hakydakillah
5. Én a Doritos-ra mondtam anno, hogy tiszta Wipeout :-D Imádtam azt a játékot, kegyetlen jó szórakozást biztosított, szóval ez is tuti vétel lesz :-)
5.
5.
AkosTorok88
Olyan mint a Doritos Crash Cours csak kinect-en...
4.
4.
vuliem
3.
3.
Dresa
Anyum menyire imádja.. kéne egy kinect neki is :)
1.
1.
hakydakillah
Hmmm… játék határok nélkül, hát azt mennyire imádtuk :-) Ez a felturbózott verzió se rossz, de a JHN szerintem izgalmasabb volt, főleg azért, mert a saját országodnak tudtál drukkolni :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...