Mortal Kombat: Legacy - itt a harmadik epizód

  • Írta: Harkat
  • 2011. április 27.
  • Videó
Link másolása
Szokásához híven a Machinima vetítette le először a Mortal Kombat: Legacy soron következő részét. Míg az előző epizódokban Jax, Sonya, és Kano történetébe tekinthettünk bele, addig most a méltán híres akciósztárt, Johnny Caget láthatjuk viszont. A folytatást helyben megtekinthetitek, kattanjatok tovább!

Johnny Cage (Matt Mullins) egy felkapott filmszínész, aki a szórakoztatóiparban dolgozik, de úgy tűnik, hogy az ő ideje is lejárt a szakmában. Minden erejével azon van, hogy újra a csúcson legyen, de nem igazán jön össze neki - ekkor lép be az életébe egy idegen, Shang Tsung (Johnson Phan), akinek egy ajánlata van számára.

14.
14.
caleb007
Szerintem ez a sorozat már nem azt a koncepciót képviseli, mint aminek a trailerét tavaly bemutatták. Abból a misztikus vonalat teljesen ki akarták nyírni. Konkrétan Shang Stung egy maffiózó volt, Reptile egy thai bőrbeteg kannibál, Baraka meg egy piercinges rasztahajú pszichopata sebész... -.-"
Az újabb trailer (és az epizód végén látható Shang Tsung trükk) alapján szerintem ez a sorozat az eredeti koncepciót fogja követni. Szerencsére.
13.
13.
Quent1n
#8: Nézd meg Youtube-on a Bagmant :) Nem kell egy kézlevágáshoz vagy akármihez sok pénz :) Amúgy tudom, hogy elmondták de hát ez olyan mintha valaki csinálna egy új Star Warst. Mit lehet rá mondani? Még ingyenes filmnek se olyan nagy szám szerintem.Egyszerűen nem kellett volna erőltetni ezt az MK dolgot. Ennyi erővel a Star Treket is újragondolhatná valaki egy családi szitkomnak ahol gyerekek szerepjátékoznak. :P

Próbáltam úgy nézni a filmet mint ha nem is MK lenne de sajnos úgy se jött át. Oké ingyenes, örülünk de attól még lehet gyenge.
11.
11.
dante92
Szerintem ez a leggyengébb rész eddig. A zenék viszont nagyon bejönnek :).
10.
10.
Wackor
Johnny Cage-et kinyírják ugye? Az egyik trailerben volt hogy Baraka lefejezi
8.
8.
vytros
#4: Azért azt tudni illik, hogy a készítők is elmondták, hogy nem simulnak hozzá az eredeti MK történetéhez, ez az egész saját zsebből megy(bár az sem túl kicsi), de így sincs pénzük arra, hogy pl. az egész sztorit meg tudják csinálni minden effekttel, ezért sincsenek fatality-k, vagy éppen bármilyen mágikus/különleges támadás/felszerelés stb. stb. Szerintem elég korrekt ehhez képest.
7.
7.
Hubert Cumberdale
Az első két rész nagyon nem jött be, de mint ha kezdene valami kisülni a dologból.
6.
6.
SSJ Gábriel
Az előzőt a 4-esre akartam válasznak.
5.
5.
SSJ Gábriel
#2: A videó végén azt írja:az 5. részben benne lesz Kitana és Mileena!
Én azt azért nem hagynám ki!
4.
4.
Quent1n
#2: Nekem is Linden Ashby marad az örök Cage. 100x jobban passzolt a karakterhez mint ez a színész. Lehet szidni a régi MK filmeket de azért a szereposztás nem lett rossz szerintem :)

Ezt pedig megnéztem és ez se tetszett a következőt szerintem már kihagyom. Ez valami rossz vicc nem MK. Arra jó, hogy a nevet kicsit megtolja ha már itt az új játék, de amíg az fergeteges lett, ez közel sem. Nekem még a Conquest is jobban bejön...
3.
3.
Kocsis92
igen hangulatos lett szerintem, nekem ez tetszik egyik a legjobban:) simán el tudnék képzelni ezzel a sráccal akár egy Cage filmet is:D
2.
2.
Optimus Prime
Ez egy fokkal jobb lett, bár számomra Linden Ashby marad Johny Cage. De úgy látom mégis lesz egy kis hókusz-pókusz a sorozatban, csak nem a főbb karakterek részéről, max Shang Tsung oldaláról. Így még elmegy.
1.
1.
caleb007
1:20-nál Ed Boon is befigyel! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...