Mortal Kombat: Legacy - itt a harmadik epizód

Szokásához híven a Machinima vetítette le először a Mortal Kombat: Legacy soron következő részét. Míg az előző epizódokban Jax, Sonya, és Kano történetébe tekinthettünk bele, addig most a méltán híres akciósztárt, Johnny Caget láthatjuk viszont. A folytatást helyben megtekinthetitek, kattanjatok tovább!
  • Írta: Harkat

Kommentek

#14
Szerintem ez a sorozat már nem azt a koncepciót képviseli, mint aminek a trailerét tavaly bemutatták. Abból a misztikus vonalat teljesen ki akarták nyírni. Konkrétan Shang Stung egy maffiózó volt, Reptile egy thai bőrbeteg kannibál, Baraka meg egy piercinges rasztahajú pszichopata sebész... -.-"
Az újabb trailer (és az epizód végén látható Shang Tsung trükk) alapján szerintem ez a sorozat az eredeti koncepciót fogja követni. Szerencsére.
#13
#8: Nézd meg Youtube-on a Bagmant :) Nem kell egy kézlevágáshoz vagy akármihez sok pénz :) Amúgy tudom, hogy elmondták de hát ez olyan mintha valaki csinálna egy új Star Warst. Mit lehet rá mondani? Még ingyenes filmnek se olyan nagy szám szerintem.Egyszerűen nem kellett volna erőltetni ezt az MK dolgot. Ennyi erővel a Star Treket is újragondolhatná valaki egy családi szitkomnak ahol gyerekek szerepjátékoznak. :P

Próbáltam úgy nézni a filmet mint ha nem is MK lenne de sajnos úgy se jött át. Oké ingyenes, örülünk de attól még lehet gyenge.
#11
Szerintem ez a leggyengébb rész eddig. A zenék viszont nagyon bejönnek :).
#10
Johnny Cage-et kinyírják ugye? Az egyik trailerben volt hogy Baraka lefejezi
#8
#4: Azért azt tudni illik, hogy a készítők is elmondták, hogy nem simulnak hozzá az eredeti MK történetéhez, ez az egész saját zsebből megy(bár az sem túl kicsi), de így sincs pénzük arra, hogy pl. az egész sztorit meg tudják csinálni minden effekttel, ezért sincsenek fatality-k, vagy éppen bármilyen mágikus/különleges támadás/felszerelés stb. stb. Szerintem elég korrekt ehhez képest.
#7
Az első két rész nagyon nem jött be, de mint ha kezdene valami kisülni a dologból.
#6
Az előzőt a 4-esre akartam válasznak.
#5
#2: A videó végén azt írja:az 5. részben benne lesz Kitana és Mileena!
Én azt azért nem hagynám ki!
#4
#2: Nekem is Linden Ashby marad az örök Cage. 100x jobban passzolt a karakterhez mint ez a színész. Lehet szidni a régi MK filmeket de azért a szereposztás nem lett rossz szerintem :)

Ezt pedig megnéztem és ez se tetszett a következőt szerintem már kihagyom. Ez valami rossz vicc nem MK. Arra jó, hogy a nevet kicsit megtolja ha már itt az új játék, de amíg az fergeteges lett, ez közel sem. Nekem még a Conquest is jobban bejön...
#3
igen hangulatos lett szerintem, nekem ez tetszik egyik a legjobban:) simán el tudnék képzelni ezzel a sráccal akár egy Cage filmet is:D
#2
Ez egy fokkal jobb lett, bár számomra Linden Ashby marad Johny Cage. De úgy látom mégis lesz egy kis hókusz-pókusz a sorozatban, csak nem a főbb karakterek részéről, max Shang Tsung oldaláról. Így még elmegy.
#1
1:20-nál Ed Boon is befigyel! :)