Traileren a Trackmania 2: Canyon

A tavalyi E3-on rántotta le a leplet a Ubisoft a Trackmania igazi folytatásáról, miután két éve a fejlesztést végző Nadeot felvásárolták. Most befutott egy teljes értékű előzetes mozgókép a klasszikus Stunts védjegyeit magán viselő Trackmania 2: Canyonból. Júliusban már indul a zárt bétateszt is!

Aki nem ismerné a Trackmania-sorozatot egyrészt hatalmas elégtelent érdemel az ellenőrzőbe, másrészt sajnáljuk, mert egy igazán hajmeresztő kaszkadőr-mutatványokról elhíresült arcade-autóversenyt hagyott ki. Már-már futurisztikus pályákon zajlik a viadal, a fizika törvényeit némileg kitágítva, ahol egyedileg is építhetünk pályákat a barátságos szerkesztőfelületen, orbitális ugratásokkal szágulva a cél felé. Nem beszélve az orsós rámpáról és az igazán hatalmas területekről.

A Trackmania 2: Canyon folytatja a hagyományt, s bár a kettes szám ezúttal az igazi folytatást jelöli, a játék logójából kiindulva inkább a négyzetre emeli az élményt. A fejlesztők hivatalos oldalát bújva rájöhetünk, hogy Shootmania néven FPS készítésébe fogtak a Nadeo-nál, de Questmania címen szerepjátékot is fejlesztenek. Remélhetőleg a védjegyükké vált könnyen kezelhető szerkesztőfelülettel tobzódhatunk a felhasználói tartalomban.

A Nadeo azt is megerősítette, hogy júliusban egy zárt bétateszt keretein belül a szerencsések idő előtt kipróbálhatják a Trackmania 2-t, ahol már saját pályákat is készíthetnek a játékhoz.

Köszönjük Cuppak!

15 komment - szólj hozzá!