Traileren a Trackmania 2: Canyon

  • Írta: zoenn
  • 2011. április 27.
  • Videó
Link másolása
A tavalyi E3-on rántotta le a leplet a Ubisoft a Trackmania igazi folytatásáról, miután két éve a fejlesztést végző Nadeot felvásárolták. Most befutott egy teljes értékű előzetes mozgókép a klasszikus Stunts védjegyeit magán viselő Trackmania 2: Canyonból. Júliusban már indul a zárt bétateszt is!

Aki nem ismerné a Trackmania-sorozatot egyrészt hatalmas elégtelent érdemel az ellenőrzőbe, másrészt sajnáljuk, mert egy igazán hajmeresztő kaszkadőr-mutatványokról elhíresült arcade-autóversenyt hagyott ki. Már-már futurisztikus pályákon zajlik a viadal, a fizika törvényeit némileg kitágítva, ahol egyedileg is építhetünk pályákat a barátságos szerkesztőfelületen, orbitális ugratásokkal szágulva a cél felé. Nem beszélve az orsós rámpáról és az igazán hatalmas területekről.

A Trackmania 2: Canyon folytatja a hagyományt, s bár a kettes szám ezúttal az igazi folytatást jelöli, a játék logójából kiindulva inkább a négyzetre emeli az élményt. A fejlesztők hivatalos oldalát bújva rájöhetünk, hogy Shootmania néven FPS készítésébe fogtak a Nadeo-nál, de Questmania címen szerepjátékot is fejlesztenek. Remélhetőleg a védjegyükké vált könnyen kezelhető szerkesztőfelülettel tobzódhatunk a felhasználói tartalomban.

A Nadeo azt is megerősítette, hogy júliusban egy zárt bétateszt keretein belül a szerencsések idő előtt kipróbálhatják a Trackmania 2-t, ahol már saját pályákat is készíthetnek a játékhoz.

Köszönjük Cuppak!

15.
15.
amd33
13.
13.
Mikeee
#6: Tudtommal csak a Nations részek voltak ingyen. Bár azokat is meg lehetett venni néhány extráért potom pénzért pl 1-2 ezerért.
12.
12.
Darox
hát ez a hír nagyon meglepett! nagy TrackMania fan vagyok, várós!!! :D
11.
11.
Gorre
Nekem erről a Mashed jutott eszembe, ahhoz is valami hasonló pörgős trailer volt, erre a játékmenet egysíkú és unalmas volt egyedül, haverokkal még elment...
10.
10.
aludttej
Hát ez ütni fog, ezért még fizetni is érdemes :D
A szerkesztők figyelmébe ajánlom hogy ma megjelent a call of juarez cartelnek a gameplay trailere.
9.
9.
Cuppak
#6 Nem , megkell venni 1x , gondolom nem havi fizetős lesz . Ubisoft nem szokott.
Nagyon várós !!!!!!!!!!!!
7.
7.
Split
#6: nagyon remélem, tetszett ez az üzletpolitika! :D
6.
6.
gucho
vajon ez is ingyenes lesz?
5.
5.
nex25
az izetlen osztálytársam talán örül neki !
4.
4.
Vincenzo
Hát ez kötelező vétel lesz azt hiszem! A TM United az egyik kedvenc játékom, bármikor ha unatkozok csak előszedem és hónapokra rákattanok, szerintem ez is olyan lesz.
3.
3.
wigyory
Basszus! Ez nagyon állat game lesz! Rástartolok az már biztos ki kell próbálnom, nekem nagyon bejönnek az ilyenfajta autós cuccok.Valóban érdekesek a pályák, helyenként ez nem állná meg a helyét a valóságban.Ugratsz, repül a járgány...de hová is érkezel? A sötétben való folytatása az útnak nagyon buli,tépsz mint állat.
Jó lesz szerintem, de készitenek FPS-t is-mint SHOOTMANIA - az is érdekel.
2.
2.
Split
A trailer hangulatos, és pörgős, de kb. semmit nem tudtam meg. :D Azt viszont jól láttam, hogy 0:50-nél kitörik a szélvédő? :P
1.
1.
SSJ Gábriel
EZ NAGYON NAGYON NAGY GAME LESZ!!!!!
GYERÜNK UBISOFT!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...